Ο Σάντος που ντύθηκε σκόρερ το 2020 και η αξία του που άγγιξε το ένα εκατομμύριο

Η αποχώρηση του Νιλς Τεσέιρα από την ΑΕΛ, κινητοποίησε την ομάδα προγραμματισμού των γαλαζοκιτρίνων, η οποία υπό πάσα μυστικότητα υπέγραψε τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Σάντος, που αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη φανέλα Πάσος Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφερε δεξί μπακ από τη χώρα του καφέ η ΑΕΛ

Ο Σάντος, είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, αφού κατάγεται από τη Βραζιλία και είναι ένας ποδοσφαιριστής εξαιρετικά δραστήριος, με πολύ καλή ντρίμπλα και μεγάλη ταχύτητα.
 
Ο Βραζιλιάνος, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2013 στην Μεσγκίτα F.C. στην Βραζιλία, όμως από το 2014, πήρε μεταγραφή για την Πορτογαλία, όπου παρέμεινε μέχρι σήμερα.
 
Αρχικά αγωνίστηκε στην Σουρένσε, όπου σε μια σεζόν έπαιξε 14 φορές, χωρίς να σκοράρει, ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην Φρεαμούντε, όπου κατέγραψε 21 συμμετοχές και δύο γκολ.
 
Οι εμφανίσεις του, προσέλκυσαν την Πάσος Φερέιρα, η οποία αποφάσισε να τον κάνει δικό της, με την καριέρα του να αρχίζει να απογειώνεται. Στα πέντε χρόνια που έμεινε στην ομάδα, αγωνίστηκε 111 φορές και σκόραρε τρία γκολ, ενώ τη διετία 2017-18, η χρηματιστηριακή του αξία εκτοξεύτηκε στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Σήμερα, κοστολογείται στις 525 χιλιάδες, σύμφωνα με το transfermarkt.
 
H γκολάρα μετά το κορωνοϊό
Tα τρία γκολ που σημείωσε ο Μπρούνο Σάντος με την Πάσος Φερέιρα, επιτεύχθηκαν όλα μέσα στο 2020. Συγκεκριμένα σκόραρε κόντρα στην Μορειρένσε, στο νικηφόρο για την ομάδα του 1-0 στις 5 Ιανουαρίου, στη νίκη επί της Ρίο Άβε με 2-3, στις 7 Ιουνίου και στη νίκη επί της Πορτιμονένσε με 2-1, στις 20 Ιουλίου.
 
Το γκολ ωστόσο που ξεχωρίζει είναι αυτό κόντρα στην Ρίο Άβε, όπου κατάφερε να χορέψει τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας και να σκοράρει γράφοντας το 1-3 για την ομάδα του.
 
Δείτε το γκολ:

Τα βραζιλιάνικα άκρα
Ο Σάντος, έρχεται στην ΑΕΛ, έχοντας εξαιρετική παρουσία το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα στη μετά-κορωνοϊού εποχή του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Στα θετικά για τον ίδιο, ότι δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί καθώς θα συναντήσει στη Λεμεσό, άλλους δύο συμπατριώτες του. Τον Ντανίλο, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τον αριστεροπόδαρο αμυντικό Έουλερ, οι οποίοι αποκτήθηκαν από την ομάδα της Λεμεσού το φετινό καλοκαίρι.
 
Η ΑΕΛ, έντυσε τα δύο άκρα της αμυντικής της γραμμής, με βραζιλιάνικο χρώμα. Αριστερά με τον Έουλερ και δεξιά με τον Μπρούνο Σάντος.
 
Σίγουρα, οι περγαμηνές με τις οποίες φθάνει στο νησί μας ο Σάντος, είναι οι καλύτερες, ωστόσο για όλους, καθρέφτης είναι το γήπεδο.
 
Έκλεισε ο προγραμματισμός-Συνεχίζεται η προετοιμασία στο Πελένδρι
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μετά την προσθήκη του Βραζιλιάνου, έχει κλείσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ και πλέον ο Ντούσαν Κέρκεζ, έχει όλα τα όπλα που θα χρησιμοποιήσει τη φετινή χρονιά στη φαρέτρα του.
 
Πλέον, χρειάζεται απλά να δέσει την ομάδα για να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
 

Η χημεία, είναι κάτι που χτίζεται μέσα από την προετοιμασία στο Πελένδρι, αλλά και από τα φιλικά παιχνίδια που δίνει η λεμεσιανή ομάδα, στα οποία μέχρι στιγμής, αφήνει καλές εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η άποψη του Χαρίτου για τη φετινή Ομόνοια-«Τέταρτο φαβορί για τον τίτλο, 2η ή 3η θέση είναι εφικτός στόχος»
Συνέδριο για το Υγιές Ποδοσφαίρο με διεθνείς ποδοσφαιριστές και Τιμούρ
Tην Τετάρτη ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια
Πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων ενόψει Σουηδίας και Αυστρίας
«Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, εάν συνεχίσουμε να κερδίζουμε είναι ευκαιρία για το πρωτάθλημα»
O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»