Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κόκκινο από ΚΟΠ στην Ομόνοια για μετάδοση του φιλικού με Σαλαμίνα-Η θέση της ομοσπονδίας

  04/08/2020 21:45
Κόκκινο από ΚΟΠ στην Ομόνοια για μετάδοση του φιλικού με Σαλαμίνα-Η θέση της ομοσπονδίας

Κόκκινο από ΚΟΠ στην Ομόνοια για μετάδοση του φιλικού με Σαλαμίνα-Η θέση της ομοσπονδίας

  04/08/2020 21:45
Καταγγέλλουν ότι ΚΟP TV και CYTA απαγόρευσαν τη ζωντανή προβολή της φιλικής αναμέτρησης της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα, οι πράσινοι.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια αναφέρει ότι, «αιφνίδια πριν μερικά λεπτά ενημερωθήκαμε από την Ομοσπονδία πως λόγω πνευματικών δικαιωμάτων δεν θα μας επιτρεπόταν η ζωντανή προβολή της αναμέτρησης, παρά το γεγονός πως εδώ και αρκετές μέρες έχουμε συμφωνήσει με τη γηπεδούχο ομάδα της Νέας Σαλαμίνας για τη ζωντανή μετάδοση της μεταξύ μας αναμέτρησης».
 
Η Ομόνοια απολογήθηκε στους φιλάθλους της για την ταλαιπωρία και αναφέρει ότι θα διευθετήσει την επιστροφή των χρημάτων που έχουν πληρώσει για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.
 
Η ΚΟΠ απάντησε στην ανακοίνωση της Ομόνοιας, σημειώνοντας ότι «προς αποφυγήν λανθασμένων εντυπώσεων:
 
- Η ΚΟΠ διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα προβολής των εντός έδρας αγώνων της Νέας Σαλαμίνας
 
- Η ΚΟΠ, μέσω συμβολαίου που έχει συνάψει με τη Cyta, συμφώνησε για προβολή των αγώνων με γηπεδούχο τη Νέα Σαλαμίνα από την τηλεοπτική πλατφόρμα Cytavision.
 
- Το συμβόλαιο καλύπτει επισήμους και φιλικούς αγώνες.
 
- Αναφορικά με το σημερινό τηλεοπτικό αγώνα, δεν υποβλήθηκε στην Ομοσπονδία οποιοδήποτε επίσημο αίτημα για ζωντανή τηλεοπτική προβολή, ούτε από τη Νέα Σαλαμίνα αλλά ούτε από την Ομόνοια.
 
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση, η ΚΟΠ εξέφρασε τη λύπη της για την οποιαδήποτε αναστάτωση πιθανόν να προκλήθηκε. «Η ΚΟΠ, όπως και ο κάθε Οργανισμός, έχει υποχρέωση να σέβεται τις υποχρεώσεις του που απορρέουν μέσα από συμβάσεις που έχει συνάψει με άλλους οργανισμούς».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας