Φιλοξενούμενη κόντρα στην Αραράτ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ η Ομόνοια

Κόντρα στην Αραράτ από την Αρμενία θ' αρχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι η Ομόνοια, αφού θ' αντιμετωπίσει την ομάδα της Αρμενίας στο πλαίσιο του Α' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι πράσινοι θα παίξουν εκτός έδρας, αφού η κλήρωση τους έφερε φιλοξενούμενους σ' αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρμενία ανήκει στην τρίτη κατηγορία χωρών ανάλογα με την επιδημιολογική τους εικόνα. γι' αυτό και πρέπει να μπει ένας αστερίσκος όσον αφορά την έδρα που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. 
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 ή 19 Αυγούστου και είναι νοκ άουτ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, σε περίπτωση ισοπαλίας στο μονό αγώνα, ακολουθούν ημίωρη παράταση και πέναλτι. 
 
Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ συμμετέχουν 34 ομάδες. Όσες ομάδες προκριθούν, θα συνεχίσουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και αυτές που θα αποκλειστούν, θα συνεχίσουν στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. 
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για την αναμέτρηση αναμένονται σύντομα από την UEFA.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του