Το τραγούδι των οπαδών, η πρόβλεψη Μπεργκ και το πλεονέκτημα της Ομόνοιας

Τη Λέγκια Βαρσοβίας θα βρει κατά πάσα πιθανότητα στον Β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ομόνοια, εφόσον περάσει το εμπόδιο της Αραράτ-Αρμενία. Για να συμβεί αυτό φυσικά θα πρέπει και οι Πολωνοί να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί και να προκριθούν σε βάρος του νικητή του ζευγαριού Ντρίτα-Λίνφιλντ. 

Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση για τον τεχνικό του τριφυλλιού, Χένινγκ Μπεργκ, αφού έχει περάσει με επιτυχία πριν από λίγα χρόνια από τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, εργάστηκε εκεί από τον Δεκέμβριο του 2013, μέχρι τον Οκτώβριο του 2015. 

Ο Νορβηγός κόουτς κατάφερε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο με τη Λέγκια, ενώ έγινε τραγούδι στα χείλη των οπαδών της ομάδας. 

Είναι πάντοτε ιδιαίτερο για έναν προπονητή να βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρώην εργοδότριά του. Παρά το γεγονός ότι ο 50χρονος κόουτς σκέφτεται μόνο την αναμέτρηση κόντρα στην Αραράτ, στο μυαλό του σίγουρα θα υποβόσκει και το ενδεχόμενο να βρει στον δρόμο του τη Λέγκια. 

Στα πλεονεκτήματα των πρασίνων μπορεί να προστεθεί το γεγονός ότι ο Μπεργκ έχει αρκετές επαφές από το πέρασμά του από την Πολωνία, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλο της Ομόνοιας. 

Πάντως, ο Νορβηγός προπονητής είχε μιλήσει σε ιστοσελίδα της Πολωνίας πριν από περίπου δύο μήνες. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, του ζητήθηκε να συγκρίνει την Ομόνοια και τη Λέγκια όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και τη δυναμικότητα των δύο ομάδων σε περίπτωση «μονομαχίας» στα προκριματικά. 

Η απάντηση του Μπεργκ για το ενδεχόμενο οι δύο σύλλογοι να βρεθούν αντιμέτωποι ήταν λακωνική, αφού χαρακτήρισε τα παιχνίδια ως «πολύ ισορροπημένα».

Η Λέγκια είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες που μπορούσε να βρει στο διάβα της η Ομόνοια, ωστόσο ουδείς πρέπει να σκέφτεται τους πρωταθλητές Πολωνίας, ιδιαίτερα πριν η Ομόνοια καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αραράτ στον Α' προκριματικό γύρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»