Ρίχνει όλο το βάρος στην Αραράτ η Ομόνοια-Η σπαζοκεφαλιά του Μπεργκ

Στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, μπήκε η Ομόνοια, η οποία σε τρία βράδια θα αγωνιστεί κόντρα στην Αραράτ-Αρμενία στην Αρμενία, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι πράσινοι, προετοιμάζονται τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά, για να καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αραράτ και να περάσουν στον επόμενο γύρο, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα, θα συναντήσουν την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας.
 
Ο Χένινγκ Μπεργκ, καταστρώνει τα πλάνα του για το βασικό σχήμα, με βάση τα όσα είδε, στα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια. Ο Νορβηγός προπονητής, έχει κλειδώσει στους πλείστους ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει στην αναμέτρηση, ωστόσο μια θέση που αποτελεί σπαζοκεφαλιά για τον τεχνικό του τριφυλλιού, είναι αυτή του επιθετικού.
 
Από τη μια το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μίχαλ Ντούρις μπορεί να προσφέρει εμπειρία, από την άλλη, ο Ανδρόνικος Κακουλλής, μπορεί να προσφέρει ταχύτητα. Ως εκ τούτου, ο Μπεργκ καλείται να αποφασίσει ποιον από τους δύο θα ρίξει στη μάχη στο «FFA Academy Stadium».
 
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζουν να βρίσκονται στο κόκκινο και οι διεργασίες της ομάδας προγραμματισμού, για απόκτηση άλλου ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσεις τους Ντούρις και Κακουλή στη γραμμή κρούσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Ομόνοια 29ης Μαΐου για το γηπεδικό-«Φτηνή δικαιολογία από ΓΣΠ, πάμε Περιστερώνα»