Tρελάθηκε με το γκολ του Τιάγκο ο Μπέργκ-«Κρατάω τη νοοτροπία»

Χαρούμενος για την νίκη-πρόκριση επί της Αραράτ στην Αρμενία, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, στις δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Νορβηγός προπονητής, ανέφερε ότι, «είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Πήρε περισσότερο χρόνο απ’ ότι περιμέναμε για να έρθει, όμως είναι σημαντική. Η ομάδα έδειξε σωστή νοοτροπία, συγκέντρωση και δεν το βάλαμε κάτω, παρά το γεγονός ότι δεν σκοράραμε πιο νωρίς ή δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε τα δικά μας επίπεδα απόδοσης».

Επισήμανε εξάλλου ότι, «ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και για τον αντίπαλο και για εμάς. Ήταν μετά από πολλή καιρό το πρώτο επίσημο μας παιχνίδι, εκτός έδρας, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη.

Για το γκολ που πέτυχαν οι πράσινοι, είπε χαρακτηριστικά, «ήταν σούπερ. Ήταν ωραίος συνδυασμός Έρικ-Τιάγκο. Προσπαθήσαμε και άλλες φορές στο παιχνίδι να φτιάξουμε συνδυασμούς, όμως δεν μας βγήκαν. Κρατάω τη νοοτροπία και την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Αμυντικά ήμασταν σταθεροί και ο Φαμπιάνο δεν χρειάστηκε στο παιχνίδι. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Πάφος FC».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις μετά το παιχνίδι, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση. Παλέψαμε μέχρι τέλους και πήραμε την πρόκριση. Τώρα θα κάνουμε το ταξίδι της επιστροφής και θα επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Πάφο. Θα κάνουμε τα τεστ για κορωνοϊό αύριο το απόγευμα και θα ακολουθήσει προπόνηση».

Σε ότι αφορά στον επόμενο αντίπαλο της Ομόνοιας, ο κ. Δημητρίου, τόνισε ότι η Λέγκια είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά το τριφύλλι θα πάει πιο έτοιμο στην Πολωνία, για να προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση.

Ερωτηθείς για την απουσία του Μποτεάκ από το βασικό σχήμα, επισήμανε ότι ταλαιπωρήθηκε με αμυγδαλίτιδα, αλλά όταν χρειάστηκε έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Για τον τραυματισμό του Παπουλή, σημείωσε πως «με την επιστροφή μας στην Κύπρο, θα ενημερώσουμε τον κόσμο, δεν θα είναι διαθέσιμος με την Πάφο».

Εξάλλου, για το θέμα  Ουάρντα και τα δημοσιεύματα, περί πρότασης της Ομόνοιας στον ΠΑΟΚ για απόκτηση του ποδοσφαιριστή, είπε ότι δεν σχολιάζουν ονόματα και συνέστησε στον κόσμο να κάνει υπομονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία