Κρίσιμη συνεδρία στην ΚΟΠ, αποφασίζει για αναβολή της πρεμιέρας

Κρίσιμη συνεδρία βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΚΟΠ, με το ενδεχόμενο μετάθεσης ολόκληρης της πρώτης αγωνιστικής να είναι πλέον πολύ πιθανή.
 
Η συνεδρία, διεξάγεται, μετά τα δύο κρούσματα κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Εθνικού Άχνας, αλλά και για την ακαταλληλότητα τεσσάρων γηπέδων, τα οποία δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση.
 
Σημειώνεται ότι πέραν των δύο κρουσμάτων στον Εθνικό, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν αρνητικοί στο τεστ για κορωνοϊό. Ωστόσο, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, από την ιχνηλάτηση των επαφών του πρώτου ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός στον ιό, προέκυψε άλλο ένα κρούσμα, από το οικογενειακό του περιβάλλον.
 
Αρνητικοί ήταν επίσης και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι επίσης υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό, αφού είχαν αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με την ομάδα της Άχνας, την περασμένη Κυριακή.
 
Η ΚΟΠ αναμένεται δώσει στη δημοσιότητα τις αποφάσεις της μέσω ανακοίνωσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με 2-1 επικράτησε ο Εθνικός Άχνας της Καρμιώτισσας
Γερμανός στο «αιώνιο», ξένοι ρεφ στα ματς του πρώτου ομίλου
Σε συζητήσεις με Άραβα επιχειρηματία η Ανόρθωση-Αναμένονται εξελίξεις
Γιάνσον: «Δεν πληρώθηκα ακόμη, σ' εξέλιξη η νομική διαδικασία...»
Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση ποδοσφαιριστριών-Έρευνα της Επιτρόπου Διοικήσεως
Συζητήσεις ΑΠΟΕΛ και Γαλανόπουλου για ανανέωση της συνεργασίας τους
Μέτρα ασφαλείας Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»