Οι λόγοι που δεν αδειοδοτήθηκαν τα τέσσερα στάδια-Τι ισχύει με το Παπαδόπουλος

Κουτσουρεμένη θα είναι η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, αφού ήδη αναβλήθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Εθνικό και Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που ήταν ορισμένος για αύριο, λόγω των δύο κρουσμάτων κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν στην ομάδα της Άχνας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν άλλες δύο αναβολές.
 
Πρόκειται για τους αγώνες Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ και Απόλλωνας-Δοξα, αφού τόσο το στάδιο Αμμόχωστος, όσο και το Τσίρειο, δεν έλαβαν άδεια από την Αρχή Αδειοδότησης.
 
Σε ανακοίνωση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων, αναφέρεται ότι μετά από προσεκτική μελέτη των αιτήσεων και λαμβάνοντας υπόψη:
 
-Τις πρόνοιες της νομοθεσίας

-Τις υποδείξεις προς τους ιδιοκτήτες των σταδίων κατά τη σύσκεψη στο προεδρικό υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 18/02/2020 Τις υποδείξεις της Επιτροπής Αναβάθμισης Σταδίων, η οποία συστάθηκε κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, με σχετική επιστολή στους ιδιοκτήτες στις 28/02/2020

-Τις συνεχείς υποδείξεις και προειδοποιήσεις της ΑΑΣ

-Τις υποδείξεις και την προτροπή προς στην ΑΑΣ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για καμιά παρέκκλιση από τη νομοθεσία σε θέματα ασφάλειας αθλητών και φιλάθλων, δεν αδειοδοτήθηκαν τα στάδια «Εθνικός Άχνας» και «Αμμόχωστος-Επιστροφή», λόγω μη κατάθεσης επαρκών στοιχείων για την ασφάλεια των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.
 
Σημειώνεται επίσης ότι η Αρχή απέρριψε bτην αίτηση του «Τσιρείου» σταδίου, λόγω ανεπαρκών εγγράφων και λόγω του ότι η εκπρόθεσμη υποβολή της αίτησης και των εγγράφων δεν άφηνε περιθώρια στην ΑΑΣ για μελέτη όλων των εγγράφων.
 
Τέλος αδειοδότησε, υπό όρους, το «Αντώνης Παπαδόπουλος», αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε πρόβλημα στη βόρεια κερκίδα, το οποίο θα επανεξεταστεί.
 
Εξάλλου, μη αδειοδότημενο είναι επίσης το στάδιο «Τάσος Μάρκου», το οποίο δεν έχει υποβάλει αίτηση αδειοδότησης.
 
Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, στην ανακοίνωση της, εκφράζει τη λύπη της για οποιαδήποτε ταλαιπωρία αθλητών και φιλάθλων, αλλά διαβεβαιώνει ότι πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια και ο σεβασμός στους αθλητές και το φίλαθλο κοινό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»