«Απαλλάχτηκε ο Ατζίλι, για τον Ακιντόλα δεν αναφερθήκαμε ποτέ σε ενδιαφέρον»

Στην περίπτωση μεταγραφής του Ομέρ Ατζίλι και τις κατηγορίες που προέκυψαν στο Ισραήλ εναντίον του, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, κλήθηκε επίσης ν' απαντήσει στις περιπτώσεις των Γένσεν και Ιωάννου, αλλά και στην ευρύτερη στελέχωση του ρόστερ ελέω και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι λόγοι που δεν αδειοδοτήθηκαν τα τέσσερα στάδια-Τι ισχύει με το Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του:

Για τον Ατζίλι: «Δεν αποκλείω να έρθει παίκτης στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αυτό μπορώ να πω. Πρέπει να περιμένουμε. Να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο αλλά δεν έχει προκύψει συμφωνία ακόμη».

Για τα μπλεξίματα του παίκτη με τον νόμο: «Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Όσοι διαβάσετε, δεν το ψάξατε. Υπάρχει και παρακάτω. Εμείς όταν ψάχνουμε κάποιον παίκτη, το ψάχνουμε ενδελεχώς. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Μακάμπι, και ο λόγος που θέλει να φύγει είναι οι κατηγορίες. Παραδέχτηκε τι έχει συμβεί, παραδέχτηκαν την οικειοθελή παρουσία τους σε ότι έχει συμβεί. Αθωώθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές και απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες. Παραδέχτηκαν πως συνευρέθηκαν με τις κοπέλες αυτές και πως δεν γνώριζαν την ηλικία τους. Όλα έγιναν οικειοθελώς».

Για τον Γένσεν και τον Ακιντόλα: «Κάναμε συζήτηση με τον Γένσεν, του είπαμε πως θα είναι ένας εκ των αρχηγών και ήταν πολύ χαρούμενος. Δεσμεύτηκε πως θα το τιμήσει και μας είπε πως θέλει να πετύχει με τον ΑΠΟΕΛ. Για τον Ακιντόλα, να υπενθυμίσω πως ποτέ δεν αναφερθήκαμε για ενδιαφέρον με τον ποδοσφαιριστή, είπαμε πως είναι ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είναι όμως περίπτωση που θα ξεκαθαρίσει τέλος του μήνα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μια ομάδα πότε θα απαντήσει. Θα διαμορφώσουμε το ρόστερ μας εντός των ημερών ώστε να είμαστε πλήρης».

Για τους τραυματίες: «Ο Ουζόχο χρειάζεται χρόνο. Ο Κλωναρίδης προπονείται αλλά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόογυς να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή ώστε να είναι 100% έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης. Είναι πιο σημαντικό, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάτι με τον παίκτη. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν».

Για τον Ιωάννου: «Τα δεδομένα είναι αυτά που είπα πριν 3 εβδομάδες. Δεχθήκαμε τηλεφώνημα από την Νότινγκαμ, εξέφρασαν πρόθεση να αγοράσουν τον παίκτη όμως το ποσό δεν φτάνει ούτε τα μισά που ζητά ο ΑΠΟΕΛ. Δεν προέκυψε κάτι άλλο. Δεν αύξησε την προσφορά της ούτε σεντ».

Για τους Λαφράνς, Γιάκολις και Σάβιτς: «Για την συγκεκριμένη αποστολή αποφάσισε ο Ουζουνίδης πως θα είναι εκτός. Δεν μπορώ να απαντήσω για το μέλλον. Αυτή την στιγμή όσοι είναι στο ρόστερ, αποφασίζει ο προπονητής».

Για τον Τάμαρι: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε. Διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2021, σημαντικός παίκτης που υπολογίζεται. Δεν μπορώ να συζητήσω για οτιδήποτε άλλο προκύψει».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού