Ξέσπασε ο Χρύσης Μιχαήλ κατά οπαδού του ΑΠΟΕΛ-«Έβρισε την οικογένεια μου»

Ξέσπασε κατά οπαδού του ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ,  αφού όπως ανέφερε στη διάσκεψη τύπου, κάποιος από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων που βρισκόταν στην εξέδρα, έβρισε τον ίδιο και την οικογένεια του.
 
«Θέλω να σταθώ σε ένα περιστατικό για ένα φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έβρισε σε μεγάλο βαθμό εμένα και την οικογένεια μου. Απλά να του πω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στο ΑΠΟΕΛ ,που πρέπει να τους συγχαρούν. Να τους συγχαρούν, γιατί έχουν δημιουργήσει το μουσείο του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να περάσει από το μουσείο, να δει ποιος είναι ο Χρύσης».
 
Ο κ. Μιχαήλ, φανερά εκνευρισμένος, συνέχισε λέγοντας ότι, «όπως επαγγελματίας ήμουν στα οκτώ χρόνια που ήμουν στον ΑΠΟΕΛ τόσο επαγγελματίας είμαι και σαν προπονητής, όπου και να βρίσκομαι».
 
Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, που έδειξαν μαχητικότητα στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.
 
«Το δεύτερο γκολ έφερε νευρικότητα»
Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. «Η πρώτη αγωνιστική πάντα είναι περίεργη, αφού δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν οι ομάδες».
 
Τόνισε επίσης ότι, «περίμενα ότι θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι γιατί οι Ζαχίντ, Μπεν Σαχάρ και Εφραίμ δεν είναι ακόμα στη κατάσταση που θέλουμε, όπως επίσης και ο Ντε Βινσέντι. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο μας πρόβλημα από τη στιγμή που πετύχαμε δυο γκολ, ήταν το αμυντικό κομμάτι. Κάναμε δυο πάρα πολύ σοβαρά λάθη. Το δεύτερο γκολ έφερε πολύ μεγάλη νευρικότητα στα παιδιά.». 
 
Επισήμανε ακόμα ότι «παρόλα αυτά, είναι το πρώτο ματς, έχουμε πολύ χρόνο ακόμα για να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνουμε πολύ καλύτεροι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια