Ξεκλείδωσε την άμυνα της Καρμιώτισσας με Κούσουλο η Ομόνοια

Έχοντας τον κόσμο της στο πλευρό της, η Ομόνοια ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, στο στάδιο ΓΣΠ.
 
Οι πράσινοι, μετά την ισοπαλία με την Πάφο στην πρεμιέρα, θέλουν τη νίκη, για να κρατήσουν επαφή με την κορυφή, απέναντι σε μια ομάδα, που την προηγούμενη αγωνιστική, έβαλε δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ στο ίδιο γήπεδο και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.
 
Στο 3ο λεπτό, η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Ισμαήλ Σάσι, ο οποίος βρέθηκε εντός περιοχής και έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Φαμπιάνο ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα.
 
Στο 7' ο Χάρης Μαυρίας πάτησε την περιοχή της Καρμιώτισσας και έδωσε πολύ ωραία πάσα στον Κούσουλο, ο οποίος έπιασε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά έξω.

Η Καρμιώτισσα, ήταν καλύτερη στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης και στο 15' έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Χατζηβασίλη, ο οποίος υποδέχθηκε μπαλιά του Ομάρ Σάσι, αλλά έκανε άστοχο σουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα των Πολεμιδιών, βρέθηκε και πάλι στην αντεπίθεση, όμως ο Φαμπιάνο μάζεψε τη μπάλα μετά από σουτ του Ευσταθίου.

Η Ομόνοια ξεκίνησε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47ο λεπτό, άνοιξε το σκορ, με δυνατό σουτ του Γιάννη Κούσουλου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η Ομόνοια, τέσσερα λεπτά μετά το γκολ της, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λοΐζου για να διπλασιάσει τα γκολ της, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ο νεαρός, κτύπησε στο δοκάρι του Καϊρίνου και έφυγε έξω.

Στο 54΄, ήταν η σειρά της Καρμιώτισσας να χάσει μεγάλη ευκαιρία για γκολ, με τον Ρόμο, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Φαμπιάνο.

Για περίπου ένα εικοσάλεπτο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα αγώνα κέντρου. 

Στο 76', ο Καϊρίνος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσε σπουδαία επέμβαση, σε σουτ του Τζιωνή, ενώ στο 80' ο Κούσουλος έκανε λάθος και ο Καπαρτής βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, όμως το πλασέ του έφυγε ελάχιστα έξω.

Οι ενδεκάδες:
Ομόνοια:
Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο, Κούσουλος, Γκόμες, Μποτεάκ, Λοΐζου, Τζιωνής, Σενέ
 
Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Α. Χριστοφή, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Ευσταθίου, Μ. Σασί, Χρίστου, Νεοφύτου, Χατζηβασίλης, Ι. Σασί, Ρομό
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πίστη Καρσέδο για την πρόκριση-«Εχουμε ωραίες αναμνήσεις  σε αυτό το γήπεδο»
Δεν είναι εφικτές τροποποιήσεις στον τρόπο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου-Η ανακοίνωση του ΚΟΑ
Δέχτηκε επίθεση από Παλαιστίνιο στην Αθήνα ο Μπεν Σιμόν, σύμφωνα με ισραηλινό Μέσο
Αναχωρεί για Σερβία η Πάφος, σφραγίζει την πρόκριση και εξασφαλίζει ομίλους
«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί