ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ ρίχνονται στην Αρένα-Tα πλάνα Κανέδα και Ουζουνίδη

Στη μάχη του ΑΕΚ Αρένα ρίχνονται στις 20:30, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, οι οποίες ψάχνουν την νίκη στο πρώτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς.
 
Οι κιτρινοπράσινοι, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας στην πρώτη αγωνιστική, θέλουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με ΑΕΛ και Ανόρθωση, αλλά και για να κτίσουν διαφορά πέντε βαθμών από τον αντίπαλό τους.
 
Ο Νταβίντ Κανέδα, έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν ένα τελικό, για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, αφού ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο να φύγει με τους τρεις βαθμούς.
Στο απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού, υπάρχουν καταγεγραμμένα μόνο τα ονόματα των Ναούμ, Αντωνιάδη και Ναράνχο, με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι.
Ο Κανέδα, πιθανότατα να ανακατέψει την τράπουλα και θα δώσει φανέλα βασικού στον Τόνιο Ραμίρεθ, αντί του Τέουκενς, κάτω από τα δοκάρια, ενώ θέσεις στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ακοράν και Χέιτλι.
 
Ως εκ τούτου, η ενδεκάδα πιθανότατα θα είναι: Τόνιο, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Θάντι, Ιωάννου, Σπιρόφσκι, Άμπραχαμ, Χέιτλι, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Γκονζάλεθ.
 
Από την άλλη πλευρά, ο ΑΠΟΕΛ μετά την απώλεια βαθμών κόντρα στην Καρμιώτισσα, στο ΓΣΠ, αλλά και την κακή εμφάνιση στον πρώτο προκριματικό γύρο, η οποία ευτυχώς δεν συνοδεύτηκε με αποκλεισμό, ψάχνει τη νίκη για να ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα στην Πρίστινα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο το μεγάλο αστέρι της ομάδας Μούσα Αλ Τάαμαρι, ο οποίος δεν είναι και στα καλύτερά του.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός, θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ομέρ Ατζίλι, ωστόσο δεν υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.
 
Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάντος, Ιωάννου,Εντογκαλά, Λουντεμό, Γένσεν, Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Μπεν Σαχάρ.
 

Σε ότι αφορά την προσέλευση, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, έχουν προπωληθεί όλα τα εισιτήρια για Δυτική, Ανατολική και Νότια εξέδρα, ενώ για τη βόρεια, έμειναν ελάχιστα εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα