Με τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό της για το πρώτο πράσινο τρίποντο της χρονιάς

Κόντρα στην Καρμιώτισσα, στο στάδιο ΓΣΠ, αγωνίζεται στις 18:30 η Ομόνοια, με μοναδικό στόχο να πάρει το πρώτο της τρίποντο στη φετινή χρονιά, μετά την ισοπαλία με την Πάφο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 
Οι πράσινοι, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την πρόκριση επί της Λέγκια μέσα στην Πολωνία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, για να κερδίσουν μια ομάδα, που την προηγούμενη αγωνιστική, στο ίδιο γήπεδο, είχε αναγκάσει τον ΑΠΟΕΛ σε οδυνηρή ισοπαλία, με σκορ 2-2.
 
Ο Χένινγκ Μπεργκ, αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο έχει στη διάθεση του, αφού μετά από αυτόν τον αγώνα, θα υπάρξει διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο 12ος παίκτης των πρασίνων, που είναι ο κόσμος τους, αναμένει με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι, αφού θα έχει για πρώτη φορά φέτος, την ευκαιρία να δει την Ομόνοια αγωνιζόμενη στο ΓΣΠ.
 
Μάλιστα, τα μαγικά χαρτάκια, για δυτική και ανατολική κερκίδα έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στις άλλες δύο εξέδρες.
 
Υπενθυμίζεται ότι αύριο η Ομόνοια θα μάθει τον αντίπαλό της για τον επόμενο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις πιθανές αντιπάλους, να είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Γιανγκ Μπόις, ο Ερυθρός Αστέρας, η Καραμπάκ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
 
Ο αγώνας, όπως και στους δύο προηγούμενους γύρους θα είναι μονός και θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία