Έντονος ο Φοίβος για τις ζημιές στον Αρχάγγελο-«Οι τραμπούκοι να τραβήξουν πίσω»

Άκρως καταδικαστέα χαρακτήρισε τα ψεσινά περιστατικά στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ ο Φοίβος Ερωτοκρίτου. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος και στήριξη στον προπονητή, γιατί η περίοδος που έρχεται είναι κρίσιμη και ότι δεν επιτυγχάνεται τίποτα με τις ζημιές στον «Αρχάγγελο».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active, αναφέρθηκε στα χθεσινά περιστατικά μετά τον βανδαλισμό ατόμων στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στον «Αρχάγγελο», μετά τη βαριά ήττα των γαλαζοκιτρίνων από την ΑΕΚ.

«Ακριβώς, είχα και εγώ αυτή την εμπειρία και θέλω να καταδικάσω, η πιο ελαφριά έκφραση που μπορώ να πω, αυτούς τους τραμπουκισμούς από τους υποτιθέμενους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Τι έχουν κερδίσει με αυτά που έκαναν χθες; Κατέστρεψαν αυτοκίνητα παικτών, ορισμένων παραγόντων του ΑΠΟΕΛ. Και θέλω να αναφερθώ ειδικά στον Γιώργο (σ.σ. Σαββίδης), τον τιμ μάνατζερ του ΑΠΟΕΛ που έχει δώσει τη ζωή του στον ΑΠΟΕΛ και τελικά αυτές όλες τις ζημιές ποιος θα τις πληρώσει; Ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να τις πληρώσει. Και δεν λύνεται κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα παραμένουν και διογκώνονται», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε ένα νέο προπονητή. Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται ηρεμία αυτή τη στιγμή, να αφεθεί ο νέος προπονητής με τον Πρόδρομο να δουν πως θα διαχειριστούν αυτή την κρίσιμη περίοδο που έρχεται. Διότι, εάν χαθεί και η προοπτική της Ευρώπης που με τέτοιες εμφανίσεις δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, τότε τα προβλήματα θα είναι τεράστια. Άρα, πρέπει ήρεμα και οι οπαδοί και αυτοί οι τραμπούκοι οι υποτιθέμενοι οπαδοί να τραβήξουν πίσω να αφήσουν προπονητή-διοίκηση-παίκτες να βρουν λύσεις. Με το να συνεχίζεται αυτή η αντιπαράθεση αυτά είναι προδιαγραφές καταστροφής και έχουμε τους αντιπάλους μας να γελούν στη ράχη μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ