Έστειλε μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και οπαδούς ο ΑΠΟΕΛ-«Η ευθύνη βαραίνει άπαντες»

Μήνυμα σε κάποιους ποδοσφαιριστές να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν, έστειλε ο ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Αρένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριο Πετεβίνο.
 
Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον SuperSport Fm, ο κ. Πετεβίνος είπε ότι, «σε μια μεγάλη ομάδα ένα συμβάν το οποίο σε φέρνει προ των ευθυνών σου είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις για να ξεκαθαρίσεις πράγματα και να βοηθήσεις την ομάδα να περάσει στην επόμενη μέρα». Συνέχισε, τονίζοντας ότι, «δεν λέω ότι περιμέναμε να πάθουμε για να μάθουμε, αλλά με την ΑΕΚ ήρθε μια ήττα με κατεβασμένα τα χέρια, ήταν απαράδεκτη η εμφάνιση και η ευθύνη βαραίνει άπαντες. Ήταν και συνέχεια κάποιων άλλων κακών εμφανίσεων, δεν είναι ένα διαφορετικό δείγμα ανάμεσα σε άλλα. Είναι μια συνέχεια μιας κατάστασης που πρέπει να ξεκαθαρίσει. Η ευθύνη βαραίνει και προπονητές και ποδοσφαιριστές και διοίκηση».
 
Παρόλα αυτά, επισήμανε πως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και η προσπάθεια που γίνεται, δυσκολεύει με την συγκεκριμένη κατάσταση.
 
«Το προβλέψαμε ότι θα γίνει, αλλά δεν ξέραμε πως θα μας επηρεάσει. Άλλη ημερομηνία τελειώνει η δική μας μεταγραφική περίοδος και άλλη ημερομηνία σε άλλες χώρες. Ποδοσφαιριστές σου λένε περίμενε και άλλα πολλά. Είναι μικρά, μικρά θέματα, τα οποία όμως διογκώνουν τα δικά μας προβλήματα. Θα ήταν ιδανικό να ολοκληρωνόταν η στελέχωση του ρόστερ αλλά δεν ήταν εφικτό αυτό. Κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό τους τι θέλουν και η διοίκηση και ο προπονητής να είναι ξεκάθαροι απέναντι τους. Το ΑΠΟΕΛ είναι πάνω από όλα και από όλους από την δική μας μεριά. Το μήνυμα αυτό στάλθηκε εδώ και δύο μέρες».
 
Κληθείς να εξηγήσει σε ποιους ποδοσφαιριστές αναφέρεται, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, υπέδειξε ότι αυτά είναι εσωτερικά θέματα.
 
«Εμείς ξέρουμε την αλήθεια, την πραγματικότητα και αυτή είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που δημιουργείται έξω. Το ορθότερο είναι να πράξουμε με βάση τα δεδομένα για το καλό της ομάδας. Και όταν ξεκαθαρίσουν αυτά, ο στόχος είναι το ΑΠΟΕΛ να γίνει μια καλή ομάδα. Όποιος νομίζει ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έχει παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα τότε πλανάται πλάνη οικτρά».
 
Έστειλε εξάλλου και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θέλει να βλέπει μια ομάδα που τον ικανοποιεί.
 
«Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αλλάξουν πολλά. Αυτό προϋποθέτει κάτι που είπε και ο προπονητής. Υπομονή. Αυτή η λέξη ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια είναι δύσκολη λέξη για τον ΑΠΟΕΛίστα. Δεν είναι μακράς διάρκειας η υπομονή που ζητάμε, χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα και θεωρώ ότι η διακοπή θα μας βοηθήσει αρκετά. Θα μπουν παίκτες που είναι εκτός, όπως ο Ντίας και ο Ατζίλι, θα έχουμε κάποιους που θα επιτελέσουν παρελθόν και θα προχωρήσουμε μπροστά. Όσοι θα βρίσκονται στο ρόστερ, θα θέλουν να είναι στο ρόστερ στο 120%».
 
Σε ότι αφορά το θέμα της ενίσχυσης, ανέφερε πως θα ήταν ωφέλιμο οι προσθήκες να γίνουν το συντομότερο δυνατό, ενώ για τις αποχωρήσεις αρκέστηκε να πει πως δεν εξαρτάται μόνο από τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, καταδίκασε για άλλη μια φορά τους βανδαλισμούς που έγιναν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
 
«Το να έρθουν πέντε άτομα με κουκούλες να κάνουν ζημιές σε αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών σε ενάμιση λεπτό και να φύγουν, δεν καταλαβαίνω τι μήνυμα μπορούν να στείλουν. Αυτές οι ενέργειες όχι μόνο δεν προσφέρουν αλλά μας παίρνουν χρόνια πίσω. Τι θα προσφέρει αυτό σε έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε το καλοκαίρι και επιστρέφει στον Αρχάγγελο, μετά από μια κακή εμφάνιση και βρίσκει στο αυτοκίνητο του ζημιές».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις
Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία