Προσγειωμένος ο Μπεργκ για την πρόκριση-«Θα χρειαστεί να είμαστε λίγο τυχεροί»

Προσγειωμένος για το ενδεχόμενο πρόκρισης σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, οποίος σε δηλώσεις του στο OFC TV, ανέφερε ότι «θα χρειαστεί να είμαστε λίγο τυχεροί. Αυτό το επίπεδο είναι λίγο υψηλότερο, απ’ ότι είμαστε αυτή τη στιγμή».
 
Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός τεχνικός κληθείς να σχολιάσει την αρχή της σεζόν δήλωσε πολύ χαρούμενος.
 
«Ήταν δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες με δυο παιχνίδια στην παράταση, όμως ήταν προτεραιότητα μας να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και το κάναμε. Ήταν καλό που κερδίσαμε την Αραράτ και ήταν ακόμα καλύτερο που κερδίσαμε τη Λέγκια. Μετά πήραμε τον βαθμό εκτός έδρας με την Πάφο, με τις αλλαγές που έγιναν. Ακολούθως, ήταν πολύ καλή και η νίκη στο σπίτι μας μετά από 120 λεπτά απέναντι στην Λέγκια, την προηγούμενη εβδομάδα».
 
Όπως υπέδειξε ο κ. Μπεργκ, θεωρώ γενικά πως τα αποτελέσματα μας ήταν φοβερά, για αρχή της σεζόν. Τώρα προχωράμε προς το μέσο της χρονιάς και θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν είχαμε παίξει ανταγωνιστικά παιχνίδια από τον Μάρτη και σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις φιλικούς αγώνες, από το να παίζεις επίσημους. Είμαι πολύ χαρούμενος με την νοοτροπία των παικτών και την συμπεριφορά τους».
 
Σημείωσε επίσης πως για μία ομάδα όπως η Ομόνοια, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις και συνέχισε λέγοντας ότι «το αν έχουμε την ποιότητα να είμαστε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλο θέμα. Θα χρειαστεί να είμαστε λίγο τυχεροί επίσης. Αυτό το επίπεδο είναι λίγο υψηλότερο, απ’ ότι είμαστε αυτή τη στιγμή. Όταν παίζεις νοκ αουτ παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολο να μιλάς, πρέπει να προετοιμαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω πως αν οι οπαδοί βλέπουν πως προσπαθούμε για το καλύτερο και παλεύουμε όσο μπορούμε τότε θα είναι χαρούμενοι με την προσπάθεια και ελπίζω να είναι επίσης».
 
Για το ενδεχόμενο προσθαφαιρέσεων το ρόστερ, είπε πως, «δεν ξέρουμε θα δούμε. Όταν το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό, πάντα υπάρχει η πιθανότητα. Θα δούμε αν είναι δυνατόν να βελτιώσουμε την ομάδα ή το ρόστερ, ανάλογα με τον προϋπολογισμό μας. Την περασμένη χρονιά, κάναμε πολλές αλλαγές που αυτή τη χρονιά δεν χρειάζονται. Οι παίκτες που ήρθαν είναι καλοί για μας. Αν θα είναι περισσότεροι θα πρέπει να περιμένουν λίγο για να δούμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή