Παίρνει παίκτη που έπαιξε στην Πάφο ο Ερμής-«Δεν φταίει ο Παναγιώτου»

Αποκάλυψε τέσσερις με πέντε προσθήκες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, μεταξύ των οποίων και αυτή του αμυντικού Κέβιν Χολτ, που αγωνιζόταν προ διετίας στην Πάφο.
 
Μιλώντας στον Supersport fm, ο κ. Φανιέρος ανέφερε αρχικά ότι, «η ομάδα δεν μας ικανοποίησε. Δεν ήταν τόσο η ήττα από τον Απόλλωνα, αλλά κάναμε τις αλλαγές για να γίνουμε καλύτεροι».
 
Για την αντικατάσταση του Νίκου Παναγιώτου, είπε πως «έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είτε σου βγαίνει, είτε δεν σου βγαίνει. Δεν θα πω εγώ αν είναι καλός προπονητής ή όχι απλά το σύνολο που έχτισε δεν ήταν καλό». Συνέχισε λέγοντας ότι, «έδωσα ένα μπάτζετ και αυτοί αποφάσιζαν για τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ο Νίκος που φταίει. Φέραμε παίκτες από μακρινές χώρες που ήταν ανέτοιμοι και φάνηκε ότι ήθελαν χρόνο».
 
Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, είπε ότι θα ανακοινώσουν εντός των ημερών τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές που είναι στην Κύπρο και κάνουν προπονήσεις. Ο ένας (Κέβιν Χολτ), έπαιζε πριν κάποια χρόνια στην Πάφο. Ήταν λίγο ψηλό το κασέ του, αλλά τα βρήκαμε».
 
Κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την απόφαση για συμφωνία με τον Νίκο Ανδρονίκου, για την ανάληψη της τεχικής ηγεσίας του Ερμή, σημειώνοντας πως «δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός προπονητής ο Νίκος. Απλά αυτός και ο συνεργάτης του ο Σάββας Σάββα μας έδωσαν υποσχέσεις, αλλά δεν τις είδαμε. Αν μας έδειχνε η ομάδα κάτι καλύτερο θα τους δίναμε πίστωση χρόνου. Ο Νίκος Ανδρονίκου είναι και γυμναστής και αυτό ήταν και ένα συν για να τον επιλέξουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου