Η σύμπτωση με τον Απόλλωνα, το ενδιαφέρον του ΠΑΟ και το τέλος Ομόνοιας-Κατελάρη

Το σήριαλ της μεταγραφής του Φάνου Κατελάρη από την Ομόνοια σε άλλη ομάδα, φθάνει στο τέλος του, αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής, όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς το Κολόσσι και τον Απόλλωνα.

Τα επόμενα 24ωρα, εάν όλα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται να κλείσει το deal και ο 24χρονος μέσος, θα φορέσει τη φανέλα των γαλάζιων της Λεμεσού, η οποία θα γίνει η τέταρτη ομάδα, που αγωνίζεται στην Κύπρο.

Ο Κατελάρης, είναι γέννημα θρέμμα της Ομόνοιας, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013. Πριν πάρει όμως το βάπτισμα του πυρός με το τριφύλλι, σε αγώνα κυπέλλου το 2015, αγωνίστηκε για μια σεζόν δανεικός στην Αλκή και μια χρονιά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η σύμπτωση με Απόλλωνα
Το 2016-17, όταν ήταν προπονητής του τριφυλλιού ο Άγγλος Τζον Κάρβερ, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του, αφού έπαιξε σε 26 αγώνες πρωταθλήματος.

Εκείνη μάλιστα τη χρονιά, σκόραρε για πρώτη φορά με το τριφύλλι στο στήθος, σε ένα παιχνίδι κόντρα στην… επόμενη του ομάδα, τον Απόλλωνα, στο Τσίρειο στάδιο.

Θυμηθείτε το γκολ:
  
Η Ομόνοια στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλωνα, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Κατελάρης, όπως έγραφαν το 2017 οι πράσινοι, μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή, είναι το γκολ που θα θυμάται για πάντα ο Φάνος.

Στις δηλώσεις του, μετά την υπογραφή εκείνου του συμβολαίου, ο Φάνος Κατελάρης είχε πει ότι, «το 2010, όταν η Ομόνοια κατακτούσε το τελευταίο της πρωτάθλημα, ήμουν στην κερκίδα και είχα πει στον κολλητό μου ότι μία μέρα θα το σηκώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου. Αντιλαμβάνομαι ότι οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες. Σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους της ομάδας».

Οι γεμάτες χρονιές και ο Παναθηναϊκός
Ο Κύπριος μέσος, είχε επίσης ενεργό ρόλο στην ομάδα και τις δύο επόμενες χρονιές, 2017-18 και 2018-19, όταν αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και άλλα τέσσερα στο κύπελλο, σκοράροντας ένα γκολ.

Οι εμφανίσεις του Κατελάρη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Νίκος Νταμπίζας που ήταν τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια, πήγε στον Παναθηναϊκό, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του τριφυλλιού της Αθήνας.

Η πρόταση που κατέθεσε ωστόσο ο Παναθηναϊκός, κρίθηκε ως ασύμφορη από την Ομόνοια, με αποτέλεσμα να μην επέλθει συμφωνία.

Μετά το «no deal», ο Κατελάρης υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την Ομόνοια, μέχρι το 2023. Παρόλα αυτά, έχασε τη θέση του στην ομάδα, αφού ο Χένινγκ Μπεργκ έκρινε ότι οι Ζόρντι Γκόμεθ και Βίτορ Γκόμεζ, ταίριαζαν περισσότερο στα πλάνα του. Ως εκ τούτου, ο Κατελάρης έπαιξε μόλις τρεις φορές μέχρι το Δεκέμβριο του 2019.

Ο δανεισμός στη Ζαερλεζέγκι και η ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών
Στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, Ομόνοια και Κατελάρης συμφώνησαν όπως ο ποδοσφαιριστής δοθεί δανεικός στην ουγγρική Ζαερλεζέγκι, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Όπερ και εγένετο, με τον διεθνή μέσο να αγωνίζεται σε 13 παιχνίδια με την ουγγρική ομάδα.

Στις 27 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ζαερλεζέγκι απέναντι στην Μολ Φέχερβαρ, ένας συμποδοσφαιριστής του, δέχθηκε ρατσιστική συμπεριφορά από οπαδούς της ομάδας του, με τον Κατελάρη να αντιδρά και να αποχωρεί από το γήπεδο.

Όταν επέστρεψε στην Κύπρο, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η ουγγρική ομάδα ήθελε να τον αποκτήσει από την Ομόνοια, όμως ο ποδοσφαιριστής λόγω εκείνου του ρατσιστικού επεισοδίου, δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ζαερλεζέγκι.
Κάπου εκεί, υπήρξε ρήξη στις σχέσεις του με την Ομόνοια.

Το delete all στο Instagram
Την περασμένη εβδομάδα, άρχισε να βγαίνει προς τα έξω ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή, με τους γαλαζοκίτρινους να διαμηνύουν πως ο 24χρονος μέσος θα αξιολογηθεί, εάν και εφόσον μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια.

Ο Κατελάρης από την πλευρά του, προχώρησε σε μια σημαδιακή κίνηση, διαγράφοντας όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβασμένες στο Instagram του και σχετίζονταν με την Ομόνοια. Κίνηση, η οποία εκλήφθηκε ως οριστικό τέλος στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Τελικά, ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Απόλλωνα και όπως όλα δείχνουν, κάπως έτσι κλείνει και το σήριαλ της αποχώρησης του ποδοσφαιριστή από το τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ