«Είναι η δουλειά μας να καταστρέφουμε κόσμο από το facebook»

Για την απόφαση του Νικόλα Ιωάννου να ζητήσει να φύγει από την αποστολή της Εθνικής Κύπρου, γιατί ένιωθε ανέτοιμος να αγωνιστεί, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλής.
 
Μιλώντας στο Supersport Fm, o κ. Σιαμπουλής ερωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται από τον κόσμο για την απόφαση του Νικόλα Ιωάννου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είναι η δουλειά μας να καταστρέφουμε κόσμο από το facebook» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ειλικρινής.
 
«Υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος για τον Νικόλα Ιωάννου. Ο ποδοσφαιριστής είπε δεν νιώθω έτοιμος. Το πως θα χειριστούμε το θέμα, θα το εξετάσουμε μετά την αναμέτρηση της Τρίτης, απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν».
 
Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσον η στάση του ποδοσφαιριστή έχει δημιουργήσει προηγούμενο, ξεκαθάρισε ότι, «προς το παρόν έχουμε πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθούμε. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του, χωρίς να μειώνει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή ή προπονητή».
 
Ως προς το κατά πόσον υπάρχει ενόχληση στην ΚΟΠ από την στάση του ποδοσφαιριστή, ανέφερε ότι «δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσει. Έχουμε τεχνικό διευθυντή, έχουμε προπονητή για να το απαντήσουν».
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί, η ΚΟΠ ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ζήτησε να αποχωρήσει από την Εθνική, γιατί δεν ένιωθε έτοιμος να αγωνιστεί, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιόχαν Βάλεμ να συναινεί στο αίτημα του ποδοσφαιριστή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ