Οι πρώτες εντυπώσεις του Χέιτλι από την ΑΕΚ, ο καιρός και το μήνυμα στους Guardians

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που έτυχε από την ομάδα της ΑΕΚ, παρουσιάστηκε το νέο απόκτημα της ομάδας Τομ Χέιτλι.
 

Μιλώντας στην κάμερα της ΑΕΚ, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, ανέφερε ότι «για να έρθω εδώ με ώθησαν οι φιλοδοξίες της ομάδας, οι οποίες πίστεψα ότι βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Οι τελευταίες δύο χρονιές μου στην Πολωνία ήταν πετυχημένες. Κερδίζαμε και ήμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Όταν ήρθα εδώ και μίλησα με τους παράγοντες, συνειδητοποίησα πως η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο ήθελα να συμμετέχω. Δεν ήθελα να πάω κάπου που η κατάσταση να ήταν στάσιμη. Για μένα είναι ένα ωραίο εγχείρημα και χαίρομαι που συμμετέχω».

Ο προσωπικός του στόχος, όπως είπε είναι να έχει περισσότερες επιτυχίες, ενώ εξήγησε ότι κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί και να παίρνει νίκες.

«Θέλεις η ομάδα σου να έχει πορεία στην Ευρώπη και να καθιερωθεί στην ελίτ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχει παραγωγικές χρονιές. Ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω κάπου που υπάρχει φιλοδοξία και δίψα για επιτυχίες. Είμαι χαρούμενος που βρήκα μια τέτοια ομάδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις, είπε ότι, «ήταν πολύ θετικές μέχρι τώρα. Έχω περάσει πολύ όμορφα, όμως πρέπει να συνηθίσω τον πολύ διαφορετικό καιρό που έχετε εδώ. Στην ομάδα το κλίμα είναι άριστο, μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Όλοι τους είναι πολύ φιλικοί και με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Είναι καλό να αισθάνεσαι άνετα, έφερα την οικογένεια μου εδώ. Η κόρη μου ξεκίνησε σχολείο».

Συνέχισε λέγοντας ότι, «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ και περνάμε πολύ όμορφα. Η Ευρώπη καταρχάς είναι ο στόχος της ομάδας, όλοι συμφωνήσαμε σε αυτό. Θέλω να βλέπω τη σεζόν βήμα με βήμα, θέλω να πάμε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα και να συνεχίσουμε απ’ εκεί. Σκέφτομαι τον στόχο της Ευρώπης και τη μετέπειτα πορεία εκεί».

Σε ότι αφορά τους οπαδούς της ΑΕΚ, τους έστειλε το μήνυμα πως, «παντού ισχύει ότι οι οπαδοί σπρώχνουν την ομάδα μπροστά και αυτό είναι σημαντικό για όλους τους εμπλεκόμενους. Οι παίκτες, οι οπαδοί, οι παράγοντες, είναι όλοι απαραίτητοι για μια πετυχημένη ομάδα. Χαίρομαι που γνωρίζω τον κόσμο και έξω από το γήπεδο και θα γνωρίσουμε και περισσότερους και θα τα πούμε στα παιχνίδια».


 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν