Γεμίζει το οπλοστάσιο του Μπεργκ-Χαμόγελα για τους διεθνείς

Γεμίζει το οπλοστάσιο της Ομόνοιας ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, το ερχόμενο Σάββατο, στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αφού Φώτης Παπουλής και Ανδρόνικος Κακουλής εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, ανεβάζουν ρυθμούς.
 
Οι δύο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, φαίνεται να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για τον αγώνα.
 
Ο Νορβηγός τεχνικός, γνωρίζει ότι η Ομόνοια, θα δώσει σε διάστημα τεσσάρων ημερών δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, απέναντι σε Ανόρθωση και Ερυθρό Αστέρα για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, για να καταστρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα πλάνα του.
 
Από το μυαλό του κ. Μπεργκ, δεν φεύγει και το κεφάλαιο ενίσχυση, με τον Νταβίντ Ακιντόλα να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο κι αν η Μίντιλαντ ανοίξει το δρόμο στους πράσινους για την απόκτηση του Νιγηριανού, η Ομόνοια δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.
 
Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Δανοί επανένταξαν στο δυναμικό τους τον ακραίο επιθετικό Πιόνε Σίστο, ο οποίος αγωνιζόταν στη Θέλτα Βίγκο, ίσως οδηγήσει στην έξοδο τον Ακιντόλα, κάτι που αναμένεται να διαφανεί τις επόμενες μέρες.
 
Εξάλλου, ικανοποίηση επικρατεί στους πράσινους, από τις εμφανίσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών της ομάδας με την Εθνική Κύπρου, τρεις εκ των οποίων φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.
 
Μαρίνος Τζιωνής, Λοΐζος Λοΐζου και Χαράλαμπος Κυριακίδης άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο τους, ενώ αρκετά καλός ήταν και ο Γιάννης Κούσουλος.
 
Μάλιστα για τον 17χρονο Λοΐζου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ, ο οποίος είπε ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο θα γίνει μεγάλος παίκτης και για την Ομόνοια και την Εθνική.
 
Ο Βέλγος προπονητής, τόνισε ότι ο Λοΐζου «έχει ποιότητα, και αν δείτε πως τον αντιμετώπισε ο προσωπικός του αντίπαλος όταν μπήκε, σημαίνει έχει κάτι το ξεχωριστό. Είναι παίκτης που έχει ποιότητα. Οφείλουμε να τον προστατεύσουμε και τον προσγειώσουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ