Ο Κατσαράβα και ο Μανιάς βάζουν σε σκέψεις τον Κετσπάγια

Δύσκολη αναμένεται πως θα είναι η απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης, στον επόμενο αγώνα της ομάδας, με την Ομόνοια, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, αφού Μανιάς και Κατσαράβα έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού.
 
Από τη μια ο Μιχάλης Μανιάς, σκόραρε τέσσερις φορές στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής απέναντι στον Ονήσιλλο Σωτήρας, δείχνοντας πως άρχισε να μπαίνει στο πετσί της ομάδας και να βρίσκει χημεία με τους συμποδοσφαιριστές του.
 
Από την άλλη, ο Νίκα Κατσαράβα ο οποίος ήταν ο βασικός φορ της Ανόρθωσης στα δύο πρώτα παιχνίδια με Ερμή Αραδίππου και Πάφο, μπορεί να μην έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο, το γκολ που πέτυχε με την Εθνική Γεωργίας, κόντρα στην Εσθονία για το Nations League, ίσως αλλάξει την ψυχολογία του και τον βοηθήσει να βρει ρυθμό.
 
Το επιθετικό πρόβλημα στην Ανόρθωση, κρατά από πέρυσι και το γεγονός ότι οι δύο επιθετικοί της ομάδας βρήκαν δίκτυα στους τελευταίους αγώνες που έδωσαν, μπορεί να προβληματίζει τον προπονητή της ομάδας, για το ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για το ντέρμπι με τους πράσινους, όμως από την άλλη, σίγουρα του προκαλεί ευχάριστο πονοκέφαλο.  
 
Την ίδια ώρα, στα θετικά για την Ανόρθωση, ήταν και η παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου κόντρα στο Μαυοβούνιο, με τον Κύπριο επιθετικό να είναι αρκετά δραστήριος και να δείχνει ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.
Βασικοί αγωνίστηκαν εξάλλου με τις εθνικές τους και οι Λόρια, Οκριασβίλι και Αμπαρτζχουμιάν, παίρνοντας ακόμα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, ώστε να διατηρηθούν σε φόρμα.
 
Στο μεταξύ, εκτός από τον αγώνα με την Ομόνοια, θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ντορ Μίχα, ο οποίος πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα 14 ημερών, πριν ενταχθεί στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, αφού έφθασε στην Κύπρο από το Ισραήλ, χώρα η οποία ανήκει στην κατηγορία Γ’, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού, που παρατηρούνται.
 

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον 21χρονο τερματοφύλακα Ασάφ Τζουρ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Κύπρο, επίσης από το Ισραήλ, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»