Το σχόλιο Τριανταφυλλίδη για Τάμαρι και ο... Γιοβάνοβιτς της Ομόνοιας

Πήρε θέση για την πολυσυζητημένη περίπτωση του Μούσα Αλ Τάμαρι ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Κρίς Τριανταφυλλίδης, ο οποίος όπως είπε είναι καλύτερο να ερωτηθεί ο ποδοσφαιριστής κι αν θέλει να φύγει, να παραχωρηθεί από αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ερωτηθείς στο ραδιόφωνο του «Πολίτη», για το αν συμφέρει τον ΑΠΟΕΛ να δώσει τον ποδοσφαιριστή για ψίχουλα ή να τον αφήσει να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο, ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε «δεν είναι ποδοσφαιρική ερώτηση. Ρωτάς έντιμα, το μυαλουδάκι του που βρίσκεται; Στον ΑΠΟΕΛ ή σε κάποιο άλλο αεροπλάνο και σε άλλη ομάδα; Αν σου πει ο άνθρωπος θέλει να φύγει, τον δίνεις. Αν δεν είναι ο νους του εδώ δεν θα σου παίξει. Ισχύει αυτό και για τον Νικόλα Ιωάννου».
 
Σε ότι αφορά γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, είπε ότι «δεν είμαι της φιλοσοφίας, να φεύγουν 15 και  να έρχονται 17 και μ’ αυτόν τον τρόπο κάνεις ομάδα. Το κάνεις αυτό μία φορά και μετά μπορείς να προσθέσεις κλαδιά στον κορμό. Αν γίνεται αυτό κάθε χρόνο, μόνο τυχαία μπορείς να κάνεις ομάδα. Θέλω να είμαι δίκαιος, ήρθε πέρσι νέος προπονητής, ελπίζω να του βγει το σαφάρι των μεταγραφών και του χρόνου να μπορεί να κτίσει σ’ αυτόν τον κορμό».
 
Υποστήριξε επίσης, πως «αν δεν σου βγουν τα επόμενα δύο παιχνίδια (σ.σ. με ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και Καϊσάρ για το Γιουρόπα Λιγκ) αρχίζει η μουρμούρα. Είναι μικρόβιο κυπριακό και δη του ΑΠΟΕΛ. Αν του βγει το παιχνίδι το Καζακστάν, από τις τρεις κυπριακές ομάδες έχει την πιο εύκολη κλήρωση και μπορεί να βρεθεί στους ομίλους. Μακάρι να περάσουν και οι τρεις μας ομάδες».
 
Ερωτήθηκε εξάλλου και για το κατά πόσον η Ομόνοια μπορεί να προκριθεί στον αγώνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας ότι «η μεγάλη μου αγάπη το ελληνικό τριφύλλι είναι μαραμένο και θα συνεχίσει να είναι. Το άλλο τριφύλλι, το σέβομαι σε μεγάλο βαθμό. Κάποτε  κάποιοι με έβγαλαν τρελό, όταν είπα ότι για να έχει μεγάλη οντότητα ο ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να έχει μεγάλη οντότητα η Ομόνοια γιατί χρειάζεται αντίπαλο δέος. Μετά χαράς βλέπω ότι αποκτά οντότητα το κυπριακό τριφύλλι. Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον φίλο μου τον Νεόφυτο Λάρκου, τον οποίο σέβομαι και έχει γνώσεις. Άνθρωπος που έκανε μέσα στα αποδυτήρια του Σερ Άλεξ Φέρκουσον (σ.σ Χένινγκ Μπεργκ), έμαθε κάποια πράγματα που τα βάζει μέσα στην Ομόνοια. Ελπίζω να καταφέρει να προχωρήσει στην Ευρώπη γιατί αυτό θα είναι καλό για όλους».
 
Και συνέχισε τονίζοντας πως «η αρχή του πρότζεκτ δείχνει ότι η Ομόνοια έχει κτυπήσει φλέβα χρυσού, όπως είχε γίνει και για τον ΑΠΟΕΛ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχει μπροστά της τεράστια προοπτική να κτίσει. Όμως εκ του αποτελέσματος θα φανεί αν ο Μπεργκ είναι ο Γιοβάνοβιτς της Ομόνοιας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού