«Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να πιστέψουν σ' αυτά που τους ζητώ στο γήπεδο»

Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και στάθηκε στο γεγονός ότι η Κύπρος δεν είχε λύσεις να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο με τον τρόπο που έπαιζε, ο προπονητής της Εθνικής Γιόχαν Βάλεμ.
 
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, ο Βέλγος προπονητής, ανέφερε ότι  «είναι απλή η περίληψη που μπορεί να γίνει για αυτό τον αγώνα. Υποφέραμε από τον αντίπαλο, δεν είχαμε λύσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η συμπεριφορά μας, αρχίσαμε να παίζουμε, αλλά ήταν αργά και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Αυτοί οι δύο αγώνες ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο η Κύπρος-Έχασε και από το Αζερμπαϊτζάν

Ως προς το τι έφταιξε, είπε ότι «υπήρχαν κάποια πράγματα που πήγαν λάθος. Δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο θέλησης με τον αντίπαλο. Μπήκαν πιο δυνατά. Επίσης είχαμε πρόβλημα με τις τοποθετήσεις μας και δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε το σύστημα, με το οποίο έπαιζε ο αντίπαλος. Μας δημιούργησε προβλήματα. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να πιστέψουν σ' αυτά που τους ζητώ στο γήπεδο κι όταν τα κάνουν, δεν μπορώ να έχω παράπονο από αυτούς».
 
Και συνέχισε λέγοντας ότι, «αυτό έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο και τους το είπα και στα αποδυτήρια. Να ξεχάσουν το πρώτο ημίχρονο και να κρατήσουν το δεύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Πώς οι Αζέροι τρύπησαν την άμυνα της Κύπρου

Για το αν λείπει από την Εθνική ένας παίκτης ηγέτης, ο κ. Βάλεμ, σημείωσε πως αυτό «ενδεχομένως να είναι φυσιολογικό γιατί αλλάξαμε πάρα πολλά στην ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Το δεδομένο είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε και με την πάροδο του χρόνου να αποκτήσουμε τους ηγέτες στο γήπεδο. Υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες τον Οκτώβριο, θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια