Τα είπε χαρτί και καλαμάρι στους Σέρβους για την Ομόνοια ο Μάρκοβιτς

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία της Ομόνοιας, σε σερβική ιστοσελίδα, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σάσα Μάρκοβιτς.
 
O Μάρκοβιτς ανέφερε ότι η Ομόνοια είναι μια συμπαγής ομάδα, που γνωρίζει πώς θα παίξει για το αποτέλεσμα και δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο πρώτοι γύροι πήγαν στην παράταση».
 
Σημείωσε εξάλλου ότι με τη συγκεκριμένη συνταγή απέκλεισαν την Αραράτ και μετά την Λέγκια, παρόλο που ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.
 
«Ωστόσο, νομίζω ότι τώρα ο Ερυθρός Αστέρας έχει ένα μικρό προβάδισμα, γιατί είναι πιο έμπειρος σε παιχνίδια όπως αυτό και έχει καλύτερη ομάδα.  Παρότι είμαι οπαδός της Παρτιζάν, θα υποστηρίξω τον Αστέρα να περάσει σε αυτόν τον γύρο και να πάει ξανά μακριά στην Ευρώπη».
 
Σ’ ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει από την Ομόνοια, ανέφερε ότι «όλα στην ομάδα περιστρέφονται γύρω από τον Τζόρντι Γκόμεζ. Είναι ο κύριος παίκτης του παιχνιδιού και έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι. Ο Γάλλος Μποτεάκ είναι πολύ καλός, κινείται καλά, είναι συνεχώς στις φάσεις και είναι επικίνδυνος όταν βρεθεί απέναντι από την αντίπαλη εστία».
 
Επίσης, αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του, Φώτη Παπουλή. «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και δεν ξέρω αν έχει αναρρώσει πλήρως. Και οι τρεις είναι σε προχωρημένη ηλικία, αλλά εξακολουθούν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και να έχουν σημαντικούς ρόλους στις ομάδες τους».
 
Ο Μάρκοβιτς, μίλησε εξάλλου και για τον προπονητή του τριφυλλιού Χένινγκ Μπεργκ. «Έχουν παίξει καλά, από τότε που πήγε στην ομάδα, στις αρχές της περασμένης σεζόν. Όλοι τον επαινούν. Όταν τελευταία μίλησα με τον Παπούλη, μου είπε ότι ο Νορβηγός είναι ένας σπουδαίος προπονητής.
 
Σημείωσε επίσης πως «η άμυνα της Ομόνοιας αποτελείται από δύο Τσέχους και έναν Ούγγρο παίκτη, ενώ στην επίθεση, έμειναν χωρίς τον καλύτερο σκόρερ, τον θρύλο του συλλόγου Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Αυστραλία. Έφεραν δύο γρήγορους ακραίους, γιατί παίζουν κυρίως στην αντεπίθεση».
 
Όσο για τα μειονεκτήματα των πρασίνων, ο μέσος του Απόλλωνα είπε ότι «συνήθως αφήνουν την μπάλα στον αντίπαλο και παίζουν με αντεπιθέσεις, ενώ αμύνονται μαζικά.  Η Ομόνοια θα κάνει υπομονή στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, θα προσπαθήσει να παίξει σε αργό τέμπο. Θα προσπαθήσουν να κάνουν τους ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα νευρικούς».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έστησαν πάρτι στη σήραγγα οι Παφίτες, καθ' οδόν προς το ΓΣΠ
Χριστοδουλίδης για Κυπελλούχο-«Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος»
Ξεχύθηκε στους δρόμους ο πράσινος λαός-Με βαμμένα αυτοκίνητα και... πορτοκαλί λαγό (pics)
BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές