Ξεκάθαρος ο Σκαπούλης για το πέναλτι-«Με αυτό το πλάνο, δεν δίνω έτσι παράβαση»

Κάθετα ενάντια στην απόφαση του Κυριάκου Χριστοδούλου να δώσει πέναλτι στο ντέρμπι Ανόρθωση-Ομόνοια, τάχθηκε ο πρώην διαιτητής Χρίστος Σκαπούλης, στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα».
 
Επιπρόσθετα, ο πρώην ρέφερι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν «πούλησε σωστά την απόφασή του ο διαιτητής», γι' αυτό και δεν έγινε πειστικός και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς των πρασίνων. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραβάνε το σχοινί Γρηγόρη-Χαμπουλλάς, καταγγελία και από τον πρόεδρο της Κυρίας
 
42’ «Ο διαιτητής είναι σε πολύ καλή θέση. Το πλάνο δεν μας βοηθά. Απ’ ό,τι μας δείχνει δεν είναι διαφωτιστικό. Εγώ λέω ότι με αυτό το πλάνο δεν σφυρίζω αυτή την παράβαση. Δεν μπορώ να φορτώσω την ευθύνη στον διαιτητή όμως γιατί έδωσε το πέναλτι. Το μεγάλο λάθος του διαιτητή είναι ότι δεν πούλησε την απόφαση καλά. Επαναλαμβάνω, εγώ δεν δίνω έτσι πράγμα. Δεν είδα κάτι άλλο κι από άλλες προβολές που να με κάνει να πω ότι είναι καθαρό πέναλτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο «φασίστας» και οι «τουρκόσποροι διαιτητές» άναψαν τα αίματα μεταξύ Χαμπουλλά-Γρηγόρη

Δειτε Επισης

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα