Πυρ και μανία ο Καραβίδας με Παπασταύρου, προειδοποιεί με αγωγή

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου, στις αναφορές του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου, ότι ο κ. Χριστοδούλου τους ζήτησε 200 χιλιάδες ευρώ μαύρα, για τη μεταγραφή του Φράνσις Ουζόχο στο τριφύλλι.
 
Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Καραβίδας λέει ότι «διάβασα τις δηλώσεις του κ. Παπασταύρου. Τις απορρίπτω κατηγορηματικά ως απαράδεκτες και αναληθείς. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί στους οπαδούς της ομάδας του, που δεν κατάφερε να πάρει τον ποδοσφαιριστή».
 
Ο κ. Χριστοδούλου, αναφέρει επίσης ότι «ο κύριος είναι γνωστός ότι βγάζει τη γλώσσα του περίπατο και μετά εξαφανίζεται. Τον προκαλώ αν έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει στην Αστυνομία και τη ΚΟΠ. Εγώ επιφυλάσσω τα νομικά μου δικαιώματα».
 
Υπέδειξε εξάλλου πως «πρέπει να καταλάβει επιτέλους (σ.σ. ο Παπασταύρου), ότι αυτή η απαράδεκτη τακτική του έχει κόστος».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άντρας της Ομόνοιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Total Green» της Primetel, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο Κώστας Καραβίδας μας κορόιδευε. Μας έλεγε για δύο μήνες πως περιμένουμε τη Λα Κορούνια. Έπειτα μας είπε να δώσουμε 200.000 ευρώ στη Λα Κορούνια και 200.000 μαύρα. Εμείς του είπαμε πως δεν έχουμε μαύρα. Που να τα βρούμε τα μαύρα; Ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και ήρθε να μας κάνει τον έξυπνο».
 
Και συνέχισε λέγοντας ότι «η ΚΟΠ πρέπει να αποφασίσει επιτέλους αν είναι πρόεδρος, ατζέντης ή ξεπλένει χρήμα; Να μας πει και εμάς να ξέρουμε. Ας αποφασίσουν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής
Το βιολί της η Ομόνοια, πέρασε και από το Παπαδόπουλος με Αλιούμ και Σεμέδο
Σε ματσάρα που έσπασαν καρδιές πήρε τη νίκη η ΑΕΚ στο 96' και κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ
Προσγειωμένος ο Σα Πίντο-«Δεν τη χαρακτηρίζω νίκη τίτλου, όλοι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»