Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απασφάλισε ο Παπασταύρου, στην Αστυνομία ο Χαμπουλλάς-Στο... ζενίθ η κόντρα

  15/09/2020 11:40
Απασφάλισε ο Παπασταύρου, στην Αστυνομία ο Χαμπουλλάς-Στο... ζενίθ η κόντρα

Απασφάλισε ο Παπασταύρου, στην Αστυνομία ο Χαμπουλλάς-Στο... ζενίθ η κόντρα

  15/09/2020 11:40

Την πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας κλήθηκε να περάσει νωρίς το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς, για να δώσει κατάθεση αναφορικά με το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη, στο ημίχρονο του αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτές της υπόθεσης κάλεσαν το απόγευμα τον κ. Χαμπουλλά να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για να δώσει κατάθεση σε υπόθεση που αφορά βία στα γήπεδα και πιο συγκεκριμένα στα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας που έγινε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.
 
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Λάρνακα,  σε κοινόχρηστο χώρο στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» διαπληκτίστηκαν, για άγνωστη αιτία, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη και ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ο Δημήτρης Γρηγόρη μετέβη στην ΑΔΕ Λάρνακας όπου κατήγγειλε ότι δέχθηκε φυσική επίθεση, απειλή και εξύβριση από τον Ευγένιο Χαμπουλλά.  
 
Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας οι ανακριτές της υπόθεσης κάλεσαν τον κ. Χαμπουλλά να μεταβεί στις τρεις το μεσημέρι στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΑΔΕ) Λάρνακας, για να δώσει κατάθεση και να αναφέρει την δική του εκδοχή για το θέμα.

Την ίδια ώρα, στην Ανόρθωση επικρατεί αναβρασμός, για τις δηλώσεις του Σταύρου Παπασταύρου, στην εκπομπή της Primetel «Total Green», όπου ανέφερε πως «το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων άρχισε από πέρσι. Ήταν μεγάλη η ένταση, αλλά αυτά που έγιναν στο ημίχρονο και μετά, ήταν ένα ρεζιλίκκι για τον κ. Χαμπουλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο κ. Πουλλαΐδης πρέπει να σκεφτεί αν ο Χαμπουλλάς είναι αυτός που θέλει να τον εκπροσωπεί μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Ο Ανδρέας Πουλλαΐδης είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ο διαιτητής επηρεάστηκε από την ένταση του αγώνα και δεν ήταν έτοιμος. Έπρεπε να κάνει πολύ παραπάνω παιχνίδια για να κάνει το ντέρμπι. Δεν φταίει ο διαιτητής». 

Ο κ. Παπασταύρου, τα έβαλε επίσης και με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τις δηλώσεις που έκανε στη διάσκεψη Τύπου, όπου έκανε λόγο για πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Απαντώντας στον Κετσπάγια, ο κ. Παπασταύρου είπε «δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά είπε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πει. Είπε πως μας έδωσαν κάτι που δεν μας άξιζαν. Είναι σίγουρος πως αυτό που μας έδωσαν δεν τηρούσε τους κανονισμούς; Όταν είχαμε τις συζητήσεις, εμείς είπαμε αν θέλετε σταματάμε ή αν θέλετε αρχίζουμε τον Αύγουστο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να αρχίζουμε τον Σεπτέμβριο το νέο πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, δεν θέλω να επαναλάβω τις ίδιες κουβέντες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας