Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Νέες φωτιές άναψε ο Παπασταύρου, θα κληθεί για κατάθεση-Οι ψίθυροι για μαύρα

  15/09/2020 12:19
Νέες φωτιές άναψε ο Παπασταύρου, θα κληθεί για κατάθεση-Οι ψίθυροι για μαύρα

Νέες φωτιές άναψε ο Παπασταύρου, θα κληθεί για κατάθεση-Οι ψίθυροι για μαύρα

  15/09/2020 12:19

Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, στη χθεσινή (14/9) εκπομπή της Primetel, «Total Green», καταγγέλλοντας πολλά και διάφορα στη μεταγραφή του Φράνσις Ουζόχο. 

Με αφορμή όλα όσα λέχθηκαν, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας για τον αθλητισμό, Αντρέας Παπαχαραλάμπους, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0. 

Η αρχική τοποθέτηση για τις δηλώσεις του Σταύρου Παπασταύρου: «Εμείς έχουμε υποχρέωση γιατί δεν ξέρουμε ποια είναι τα παράγωγα αυτής της δήλωσης, να καλέσουμε και τους δυο για κατάθεση. Αν διαπιστώσουμε στις καταθέσεις πως δεν άπτεται στις δικές μας αρμοδιότητες θα το παραπέμψουμε εκεί που πρέπει. Θα γίνουν καταθέσεις και για το χθεσινό και για τις προηγούμενες δηλώσεις. Θα ήταν σωστό να αποφεύγονται τέτοιου είδους δηλώσεις. Υπάρχουν τα αρμόδια όργανα για καταγγελίες. Δεν πρέπει να βγει ο Παπασταύρου να πει κάτι για να διερευνήσουμε. Αντίθετα. Οι δηλώσεις δεν βοηθούν την επιτροπή γιατί επικεντρώνεται ο κόσμος εκεί, ενώ υπάρχουν άλλα χίλια που πρέπει να απασχολούν. Αυτή τη στιγμή όπως είπε πως ο Καραβίδας ζήτησε κάτω απ’ το τραπέζι, θα μας το έλεγε σε κατάθεση και εκεί μπορούμε να δράσουμε».

Για τον Κώστα Χριστοδούλου: «Είναι θέμα διερεύνησης αυτό και υπάρχει διοικητική ποινή, προστίμου κλπ. Έχουμε υποχρέωση να ερευνήσουμε τα πάντα. Θα θέσουμε τα πάντα επί τάπητος. Τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται και δεν είναι όπως παλιά».

Για το μαύρο χρήμα και το ότι κυκλοφορεί στο ποδόσφαιρο: «Είναι οι ατζέντηδες, τα συμβόλαια, τα διπλά συμβόλαια, τα τηλεοπτικά, τα στοιχήματα. Όλα μαζί συνθέτουν μια εικόνα που δεν είναι η καλύτερη. Τώρα που μπορούμε να παρακολουθούμε τα στοιχήματα, όλοι πρέπει να προσέχουν. Είναι το ίδιο σύστημα όπως της ΟΥΕΦΑ και έχουμε και το δικαίωμα να ζητήσουμε ένα παιχνίδι να μην διεξαχθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας