Η υποχρέωση του ΑΠΟΕΛ και το μήνυμα περί ανάληψης ευθυνών από Ντε Βινσέντι

Με πλήρη σοβαρότητα προετοιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα απέναντι στην Καϊσαρ του Καζακστάν, σύμφωνα με τον άσσο των γαλαζοκιτρίνων Τόμας Ντε Βινσέντι.
 
Ο  Ντε Βινσέντι, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Καζακστάν, ανέφερε ότι «προσεγγίζουμε πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα άλλα. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη είναι δυνατές, αλλά εμείς είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε. Ξέρουμε ότι είναι σκληρή ομάδα η Καϊσάρ, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πλευρό του Ερυθρού Αστέρα με πανό για το Κόσοβο οι ΑΠΟΕΛίστες (pic)

Κληθείς να σχολιάσει εάν είναι δίκαιος ο τρόπος διεξαγωγής των προκριματικών, είπε πως «δεν πρέπει να σχολιάζουμε αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες, ο καιρός είναι ίδιος. Επομένως δεν υπάρχουν δικαιολογίες».
 
Για το αν είναι έτοιμοι για τον αγώνα σημείωσε ότι «είμαστε μια νέα ομάδα, με κίνητρο και δίψα να κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, όπως και τις οικογένειες και τον εαυτό μας. Το αξίζουμε, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο.
 
Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω είμαστε το φαβορί. Υπάρχει πίεση, αλλά πρέπει να το κάνουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τα χρώματα του συλλόγου και την ιστορία του. Αλλά όταν αρχίσει το παιχνίδι, θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».
 
Ερωτήθηκε επίσης αν είναι καταστροφή εάν αποκλειστεί ο ΑΠΟΕΛ, υποδεικνύοντας πως «η λέξη καταστροφή είναι μεγάλη. Αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Δεν υποτιμούμε κανένα, σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά ξέρουμε ποιοι είμαστε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου