Παρατράγουδα έξω από το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ-Οπαδοί πετροβολούσαν οχήματα

Στο πόδι σηκώθηκε η Αστυνομία, μετά τη νίκη της Ομόνοιας και την πρόκρισή της στους ομίλους, αφού οι Ομονοιάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους και στους συνδέσμους φιλάθλων, πανηγυρίζοντας τη νίκη.
 
Τόσο στη Λακατάμια, όσο και στην Παλλουριώτισα όπου βρίσκονται οι συνδέσμοι φιλάθλων της Ομόνοιας, έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, τόσο για διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης, αφού αποκόπηκαν δρόμοι, όσο και για αποφυγή οποιονδήποτε παρατράγουδων.
 
Επίσης στο μέρος βρίσκεται προληπτικά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν τα έκτροπα, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστοι  προέβησαν σε βανδαλισμούς, έξω από το σύνδεσμο του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οπαδοί που βρίσκονταν έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ, πετροβολούσαν διερχόμενα οχήματα, που πανηγύριζαν κορνάροντας, με αποτέλεσμα περίπου πέντε οχήματα να υποστούν ζημιές.
 
Η Αστυνομία για αποφυγή περαιτέρω εκτρόπων, βρίσκεται και στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, δόθηκαν οδηγίες για αυξημένες περιπολίες στους δρόμους της Λευκωσίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ