Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς ένιωσε στο τελευταίο πέναλτι ο Λέζιακς και η πίστη στον Φαμπιάνο

  18/09/2020 16:00
Πώς ένιωσε στο τελευταίο πέναλτι ο Λέζιακς και η πίστη στον Φαμπιάνο

Πώς ένιωσε στο τελευταίο πέναλτι ο Λέζιακς και η πίστη στον Φαμπιάνο

  18/09/2020 16:00
Για την πρόκριση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, μίλησε ο αριστερός ακραίος αμυντικός της Ομόνοιας Γιαν Λέζιακς.
 
Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, ο Λέζιακς είπε ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι από την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα. «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά θα είναι διαφορετικά παιχνίδια με το φιλικό που δώσαμε. Θα είναι 50-50 και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο, να το προσπαθήσουμε πάλι για να βγει αληθινό».
 
Απάντησε επίσης τι σκέφτηκε πριν τη διαδικασία των πέναλτι, λέγοντας πως «ήξερα πως είμαστε καλοί στα πέναλτι και πως ο Φαμπιάνο θα αποκρούσει κάποια. Σκεφτόμουν και τον Ερυθρό Αστέρα, πως ήταν κι αυτοί κουρασμένοι. Αν είσαι πολύ κουρασμένος και θέλεις να συγκεντρωθείς στα πέναλτι, τότε θα κάνεις λάθος και τελικά έκαναν λάθη και έτσι κερδίσαμε».
 
Σε προσωπικό επίπεδο και το γεγονός ότι ανέλαβε την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι, είπε πως «ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα το εκτελούσα γιατί ήξερα από την πρώτη στιγμή που τοποθέτησα την μπάλα, ότι θα σκοράρω και θα πάμε στα πλέι οφ».
 
Σε ότι αφορά στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν της πρόκρισης, τόνισε ότι «ήταν πολύ ωραία. Ποτέ στην ζωή μου δεν έζησε τέτοιους πανηγυρισμούς. Όλοι οι παίκτες ήταν χαρούμενοι και ήμασταν ενθουσιασμένοι που προκριθήκαμε».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας