Ύποπτος στημένος αγώνας το Σαββατοκυρίακο-Kλήσεις σε αθλητικούς παράγοντες

Εικοσιένα παράγοντες - προπονητές, πρόεδροι αλλά και ποδοσφαιριστές - βρίσκονται από σήμερα στο μικροσκόπιο της Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, καθώς διερευνάται το ενδεχόμενο στημένου ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή, όπως αναφέρει και ανακοίνωσή της, έχει προχωρήσει σήμερα στην έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ κατηγορίας κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε πως η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε πως «αφού είδαμε τη στοιχηματική δραστηριότητα προσέχαμε και την κάθε κίνηση του κάθε παίκτη».
 
Όπως είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους στο ΚΥΠΕ, απ΄ εδώ και πέρα η Επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.
 
Τα έξι παιγνίδια που διεξήχθησαν στην 4η αγωνιστική είναι: Ερμής-Ολυμπιακός 0-1, Πάφος-Εθνικός 2-2, ΑΕΛ-Καρμιώτισσα 3-1, Ομόνοια-ΑΕΚ 2-1, Ανόρθωση-Απόλλων 1-3, ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ 0-2.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής