Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ομάδα Α’ κατηγορίας

Νέο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε ομάδα πρώτης κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα στον Εθνικό Άχνας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στον αγώνα του Σαββατοκύριακού, απέναντι στην Πάφο, ως αλλαγή.
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την ομάδα της Πάφου.
 
Σημειώνεται ότι ο Εθνικός Άχνας, έχει αύριο αγώνα για το κύπελλο, απέναντι στον Άρη Λεμεσού, το οποίο είναι άγνωστο αν θα διεξαχθεί, ο αγώνας, αφού αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου