«Ο Νικόλας εδώ και τρεις βδομάδες ήταν εκτός των επιλογών του προπονητή»

Καθόλου δεν φαίνεται να ανησυχεί τον ΑΠΟΕΛ η αποχώρηση του Νικόλα Ιωάννου από τους γαλαζοκίτρινους, αφού η ομάδα ανταπεξήλθε και χωρίς αυτόν, διαμήνυσε ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Μιλώντας στον Sport Fm, o κ. Πετεβίνος, ανέφερε ότι «με ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νικόλα είχαμε προχωρήσει στην προσθήκη των Ενσούε και Ζεράλδες. Είναι δυο παίκτες που συμβατικά μπορούν να βοηθήσουν στην αριστερή πλευρά. Ήδη το έχουμε να δει να συμβαίνει και στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ. Αν το μεταγραφικό παράθυρο ήταν ανοιχτό και με ρωτούσες αν υπήρχε περίπτωση να αποκτηθεί άλλος παίκτης δεν θα μπορούσα να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο όμως αυτή η πιθανότητα δεν υφίσταται».
 
Ερωτηθείς εάν είναι καλυμμένοι από την αποχώρηση του Νικόλα Ιωάννου, είπε «ναι είμαστε, έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ο Νικόλας εδώ και τρεις βδομάδες ήταν εκτός των επιλογών του προπονητή και η ομάδα κατάφερε να ανταπεξέλθει».
 
Στα κεφάλαια Τάμαρι και Ζαχίντ είπε πως, «γνωρίζουμε την αξία των παικτών και την πρόθεση της ομάδας που είναι να τους έχει στο ρόστερ της. Έχουμε αρκετό καιρό να δούμε κάποια πράγματα και να συζητήσουμε με τους παίκτες. Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη περί πρότασης για τον Ζαχίντ. Για τον Μούσα τα έχουμε πει αρκετές φορές. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και οι δυο παίκτες είναι προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι εδώ και πνευματικά και σωματικά και ευελπιστούμε ότι θα μας βοηθήσουν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»