Σε αναμμένα κάρβουνα η Ομόνοια-Φόβοι για διασπορά του ιού

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στην Ομόνοια, μετά το θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή της, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό και εντοπίστηκε έπειτα από τα τεστ στα οποία, υποβλήθηκε η αποστολή του τριφυλλιού, μετά την επιστροφή της από την Αθήνα.

Στην Ομόνοια υπάρχει τεράστια ανησυχία, αφού εάν εντοπιστούν και άλλοι θετικοί ποδοσφαιριστές ενδέχεται να τιναχθεί στον αέρα η ευρωπαϊκή της πορεία.

Η ομάδα της Λευκωσίας, στις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες, πέραν από τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, έχει να αντιμετωπίσει στις 3 Οκτωβρίου τον Εθνικό Άχνας, για την 6η αγωνιστική.

Κι ενώ η πρόβλεψη για το κυπριακό πρωτάθλημα είναι να αναβάλλονται οι αγώνες εάν βρεθούν τέσσερα θετικά κρούσματα, δεν ισχύει το ίδιο με τους κανονισμούς της UEFA.

Σύμφωνα με αυτούς, μια ομάδα όσα κρούσματα και να έχει εφόσον μπορεί να κατεβάσει 13 ποδοσφαιριστές σε ένα αγώνα, αυτός θα διεξάγεται. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα αποκλείεται από την διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι