Ενήμερος ο Ολυμπιακός για το κρούσμα στην Ομόνοια-Τι δηλώνει εκπρόσωπος του στην OMADA

Από τα δημοσιεύματα, ενημερώθηκαν για το κρούσμα κορωνοϊού στην Ομόνοια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Πειραιώς, ομάδα την οποία αντιμετώπισαν οι πράσινοι την περασμένη Τετάρτη, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Ελλάδα, με τον οποίο επικοινώνησε η OMADA, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση, ωστόσο ενημερώθηκαν από δημοσιεύματα στην Ελλάδα.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχουν όπως μας ανέφερε ήδη υποβληθεί σε τεστ χθες, όπως είναι η συνήθης διαδικασία στην Ελλάδα, πριν από κάθε παιχνίδι και αναμένουν πιθανότατα εντός της ημέρας, τα αποτελέσματα.
 
Σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα στην ομάδα του Πειραιά, τότε θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, υπέδειξε. Όπως ανέφερε «μέχρι στιγμής είχαμε τέσσερα κρούσματα, για τα οποία ενημερώσαμε στο πρόσφατο παρελθόν και μακάρι να μην υπάρξουν άλλα. Ενημερώνουμε μόνο όταν υπάρχει θετικό κρούσμα».
 
Υπενθυμίζεται ότι και στην Ομόνοια αναμένουν τα επαναληπτικά τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες που ταξίδεψαν με την αποστολή για την Αθήνα, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται εντός της ημέρας.   

Σημειώνεται ότι ο θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εντοπίστηκε σε διαγνωστικό έλεγχο που του έγινε στο αεροδρόμιο, μετά την άφιξη της ομάδας στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου