«Από τη στιγμή που μας έδωσαν το ανύπαρκτο πέναλτι, χάθηκαν όλα»

Στο πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο πρώτο παιχνίδι, στάθηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας.
 
Σε δηλώσεις του στον Sport Fm, ο κ. Καϊάφας, έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι «προσπαθήσαμε, αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που μας έδωσαν το ανύπαρκτο πέναλτι, χάθηκαν όλα. Το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί. Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και δίκαια προκρίθηκε. Σίγουρα αν έληγε 0-0 το πρώτο ματς θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Έγινε η προσπάθεια ως εκεί, ήταν καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Πλέον θα δούμε τώρα τι θα γίνει στο Γιουρόπα Λιγκ».
 
Κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Μαρίνου Τζιωνή, λέγοντας ότι «όσοι έπαιξαν χθες είναι πάρα πολύ καλοί, εύχομαι να έχουμε περισσότερους Κύπριους που αγωνίζονται και να μειωθούν οι ξένοι. Να βοηθήσουμε και την Εθνική. Πρέπει να αυξηθούν οι Κύπριοι, που αγωνίζονται στη βασική ενδεκάδα. Να μην αναγκαζόμαστε να βάζουμε στην Εθνική ξένους, πρέπει υποχρεωτικά να παίζουν περισσότερο οι Κύπριοι».
 
Για την επιθετική δυστοκία που παρουσιάζουν οι πράσινοι, είπε πως «έγιναν προσπάθειες να βρει κάποιον που να έχει το εύκολο γκολ, δεν είναι εύκολο όμως να βρεις. Είναι δύσκολο να βρεις επιθετικό που να βάζει 20-25 γκολ τη χρονιά. Τα συστήματα τότε ήταν διαφορετικά, εμείς παίζαμε πάντα 4-3-3».
 
Για τις πιθανότητες της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ σημείωσε ότι «πρέπει να δούμε πρώτα με ποιους θα κληρωθεί. Αν είναι καλή η κλήρωση μπορούμε να πάμε και παρακάτω».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης