Δριμεία επίθεση Απόλλωνα σε Παπαχαραλάμπους-Τον καλεί σε παραίτηση

Σε παραίτηση κάλεσε τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, με αφορμή δηλώσεις που έκανε, μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο Απόλλωνας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γαλάζιοι της Λεμεσού, αναφέρουν ότι «ως Απόλλωνας, αποδείξαμε εμπράκτως και επανειλημμένα ότι σεβόμαστε όλους τους θεσμούς, ποδοσφαιρικούς και μή και πάντοτε ανταποκρινόμαστε θετικά και εποικοδομητικά στα καλέσματα και στις νουθεσίες τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα είπαν Κούμας-Παπαχαραλάμπους για τα... στημένα-«Έχει παράπονο η Ανόρθωση;»

Όπως αναφέρει ο Απόλλωνας, «σε σχέση με τις δηλώσεις που έγιναν κατά καιρούς, το τελευταίο διάστημα και συνεχίζουν να γίνονται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, επιθυμούμε να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε να δηλώσουμε οτιδήποτε, πέραν του ότι έχουμε πράξει στο ακέραιο το καθήκον μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σημειώνει εξάλλου ότι «δυστυχώς, είμαστε της ταπεινής άποψης ότι οι συνεχόμενες και επί παντός επιστητού, δηλώσεις του προέδρου, δεν υποβοηθούν ποσώς την πρόοδο, την προστασία και την ευημερία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και αυτό το έχουμε δηλώσει επανειλημμένα».

Καταλήγοντας, οι γαλάζιοι, σημειώνουν ότι «μετά και τις σημερινές δηλώσεις, η καλύτερη και η πιο έντιμη επιλογή για τον πρόεδρο της Επιτροπής, για το καλό του ποδοσφαίρου, θα ήταν να παραιτηθεί και να αποχωρήσει ησύχως και αξιοπρεπώς από το αξίωμα που του εμπιστεύτηκε το Υπουργικό Συμβούλιο».

Δειτε Επισης

Για πρώτη φορά trade 7 ομάδων στο NBA με... φόντο τον Ντουράντ στους Ρόκετς
F1, Μ. Βρετανία: Ο Νόρις νικητής εντός έδρας στο Σίλβερστον μετά την ποινή στον Πιάστρι
Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»
Η Κιπιέγκον «κατέρριψε» την... Κιπιέγκον με 3:48.68 στα 1.500μ. στο Γιουτζίν (vid)
Στους Γκρίζλις ο Λαντέιλ
Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος John Cena και του απάντησε ο ίδιος ο θρύλος του WWE-Η συγκινητική ιστορία του Matthew
Βόμβα του Μαρκ Στάιν: «Οι Νάγκετς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας»
Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»