Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δριμεία επίθεση Απόλλωνα σε Παπαχαραλάμπους-Τον καλεί σε παραίτηση

  07/10/2020 17:29
Δριμεία επίθεση Απόλλωνα σε Παπαχαραλάμπους-Τον καλεί σε παραίτηση

Δριμεία επίθεση Απόλλωνα σε Παπαχαραλάμπους-Τον καλεί σε παραίτηση

  07/10/2020 17:29

Σε παραίτηση κάλεσε τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, με αφορμή δηλώσεις που έκανε, μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο Απόλλωνας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γαλάζιοι της Λεμεσού, αναφέρουν ότι «ως Απόλλωνας, αποδείξαμε εμπράκτως και επανειλημμένα ότι σεβόμαστε όλους τους θεσμούς, ποδοσφαιρικούς και μή και πάντοτε ανταποκρινόμαστε θετικά και εποικοδομητικά στα καλέσματα και στις νουθεσίες τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα είπαν Κούμας-Παπαχαραλάμπους για τα... στημένα-«Έχει παράπονο η Ανόρθωση;»

Όπως αναφέρει ο Απόλλωνας, «σε σχέση με τις δηλώσεις που έγιναν κατά καιρούς, το τελευταίο διάστημα και συνεχίζουν να γίνονται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, επιθυμούμε να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε να δηλώσουμε οτιδήποτε, πέραν του ότι έχουμε πράξει στο ακέραιο το καθήκον μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σημειώνει εξάλλου ότι «δυστυχώς, είμαστε της ταπεινής άποψης ότι οι συνεχόμενες και επί παντός επιστητού, δηλώσεις του προέδρου, δεν υποβοηθούν ποσώς την πρόοδο, την προστασία και την ευημερία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και αυτό το έχουμε δηλώσει επανειλημμένα».

Καταλήγοντας, οι γαλάζιοι, σημειώνουν ότι «μετά και τις σημερινές δηλώσεις, η καλύτερη και η πιο έντιμη επιλογή για τον πρόεδρο της Επιτροπής, για το καλό του ποδοσφαίρου, θα ήταν να παραιτηθεί και να αποχωρήσει ησύχως και αξιοπρεπώς από το αξίωμα που του εμπιστεύτηκε το Υπουργικό Συμβούλιο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας