Πάτησε μπανανόφλουδα και πέταξε την ευκαιρία για μοναξιά στην κορυφή η Ανόρθωση

Πέταξε την ευκαιρία για να ανέβει μόνη της στην κορυφή η Ανόρθωση, η οποία εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1, με την Καρμιώτισσα, στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.
 
Οι κυανόλευκοι, μπορεί να ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης από τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ως εκ τούτου, η Ανόρθωση ανέβηκε στους είκοσι βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλωνας, ενώ η Καρμιώτισσα έφθασε στους επτά.
 
Το προφίλ του αγώνα:
Η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο έφτιαξε ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα ένα σουτ του Ντορ Μίχα, ωστόσο βρήκε μπροστά της ένα εξαιρετικό Κυριακίδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. 
 
Από την άλλη, η Καρμιώτισσα είχε τις δικές της ευκαιρίες, κυρίως από αντεπιθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, στο ισόπαλο 0-0.
 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν τόσες πολλές φάσεις, αλλά οι δύο ομάδες βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα, με δύο πολύ όμορφα γκολ, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Ομάρ Σάσι, μετά από εκπληκτικό σλάλομ που έκανε από δεξιά.

Στο 66’, η Ανόρθωση απάντησε με τον Ντορ Μίχα, ο οποίος εξαπέλυσε ένα κεραυνό, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, νικώντας τον Κυριακίδη.

Στο 72, η Καρμιώτισσα ζήτησε πέναλτι με  μετά από πτώση εντός περιοχής του Χατζηβασίλη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για θέατρο του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και τον απέβαλε δείχνοντας του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Χριστοφή (80′ Πολύζος), Παχίπης, Ρόμο, Σάσι (90’+3 Σάββα), Μπαρκάν (66′ Kαπαρτής), Πέρεζ, Μαλεκκίδης, Χατζηβασίλης, Ρέινολντς.

Ανόρθωση: Τζουρ, Γκαλίτσιος, Σελίν, Βργκοτς, Κορέια, Κ.Αρτυματάς, Μίχα, Καλτσάς (75′ Μανιάς), Χούσμπαουερ (68′ Νταουσβίλι), Ελουντού (85′ Χριστοφή), Κβιλιτάια.

Δειτε Επισης

Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»