Ισραηλινά δίκτυα για τρεις παίκτες από ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Δίκτυα στην αγορά της Κύπρου για τρεις ποδοσφαιριστές που παίζουν σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, αναμένεται να ρίξει η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Ο επενδυτής Μπαν Χαλίφα, πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας και θέλει να την καταστήσει πρωταγωνίστρια στο εγχώριο πρωτάθλημα. Για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και στο πρωτάθλημά μας, υπάρχουν τρία πρόσωπα, που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στο Ισραήλ, αφού η αγωνιστική τους αξία είναι αδιαμφισβήτητη, παρότι στην Κύπρο δεν πρόσφεραν μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πράσινη ραψωδία, η γαλαζοκίτρινη παρωδία και η έκρηξη των ΑΠΟΕΛιστών

Πρόκειται για του Μπεν Σαχάρ και Ατζίλι από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς και τον Ντορ Μίχα από την Ανόρθωση.
 
Οι δύο πρώτοι ήρθαν στην Κύπρο για να κάνουν τη διαφορά στους γαλαζοκίτρινους, ωστόσο η απόδοσή τους μέχρι στιγμής κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω του μετρίου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντορ Μίχα, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της Ανόρθωσης βγήκε αλλαγή στο 34’, αφού δεν προσέφερε σε κανένα σημείο του αγώνα στην Κυρία.
 
Μένει να δούμε αν το φιλολογικό ενδιαφέρον θα εκφραστεί από επίσημη χείλη στις δύο ομάδες και κατά πόσον αυτές είναι έτοιμες να τους παραχωρήσουν.
 

Δειτε Επισης

Με 2-1 επικράτησε ο Εθνικός Άχνας της Καρμιώτισσας
Γερμανός στο «αιώνιο», ξένοι ρεφ στα ματς του πρώτου ομίλου
Σε συζητήσεις με Άραβα επιχειρηματία η Ανόρθωση-Αναμένονται εξελίξεις
Γιάνσον: «Δεν πληρώθηκα ακόμη, σ' εξέλιξη η νομική διαδικασία...»
Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση ποδοσφαιριστριών-Έρευνα της Επιτρόπου Διοικήσεως
Συζητήσεις ΑΠΟΕΛ και Γαλανόπουλου για ανανέωση της συνεργασίας τους
Μέτρα ασφαλείας Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»