Καταγγελίες Ομόνοιας για παίκτη του ΑΠΟΕΛ που παραβίασε το πρωτόκολλο

Στην επιστολή που έχει σταλεί στην ΚΟΠ και ήδη έχει αρχίσει και η έρευνα κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει ζητήσει από την Ομοσπονδία να εξετάσει με μεγάλη προσοχή τα όσα έχουν καταγγελθεί. 

«Στην επιστολή αυτή καταγγέλλουμε τους χειρισμούς που έγιναν από τον ΑΠΟΕΛ, τις ημέρες που ακολούθησαν από τον εντοπισμό των θετικών κρουσμάτων στα γραφεία της εταιρίας του ΑΠΟΕΛ, μέχρι το παιχνίδι με την Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε λάβει, ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, είχε εμφανίσει συμπτώματα και δεν απομονώθηκε. Προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο και ο ΑΠΟΕΛ ενημερώθηκε γραπτώς για το ότι ήταν θετικός, λίγο πριν τη έναρξη του μεταξύ μας παιχνιδιού. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ενημέρωσε την ΚΟΠ για το θετικό κρούσμα, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο. Αυτή η συμπεριφορά έχει θέσει σε κίνδυνο και τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας τους. Έχει θέσει σε κίνδυνο την υγεία των δικών μας ανθρώπων, ήδη έχουν νοσήσει τρεις παίκτες. Έχει θέσει σε κίνδυνο και την αγωνιστική πορεία της Ομόνοιας, αφού στερηθήκαμε τους ποδοσφαιριστές μας».
 
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοια, «ζητούμε από την ΚΟΠ να διερευνήσει, εάν έχουν προκύψει παραβάσεις. Ζητάμε και από τον ΑΠΟΕΛ, εάν αυτά που έχουμε αναφέρει αν δεν ανταποκρίνονται αυτά να τοποθετηθεί και να ενημερώσει τον κόσμο. Η ΚΟΠ μας έχει ενημερώσει ότι ξεκίνησε έρευνα. Είναι μια ευκαιρία να γίνει σοβαρή έρευνα και αν αποδειχθεί τι έχει γίνει».
 
Ερωτηθείς για τα όσα αναφέρθηκαν για τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων είπε πως, «ο πρόεδρος ήρθε δύο φορές στην Κύπρο. Την πρώτη φορά μπήκε σε περιορισμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο, είχε υποβληθεί σε έξι με εφτά αρνητικά τεστ. Τη δεύτερη φορά ήρθε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και είχε ιδική άδεια να ακολουθήσει το πρωτόκολλο που ακολουθεί και η ομάδας μας».

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»