Χάρισε χρήματα στον Ατρόμητο για χάρη της Ανόρθωσης ο Ρισβάνης

Την πρώτη του εμφάνιση με την Ανόρθωση πραγματοποίησε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Σπύρος Ρισβάνης, ποδοσφαιριστής ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε με την Κυρία. Λίγες ώρες μετά το ντεμπούτο τα ελλαδικά Μέσα, αναφέρουν ότι ο Ελλαδίτης άσος, χάρισε χρήματα στον Ατρόμητο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ανόρθωση.
 
Την ίδια ώρα σημειώνεται πως κάπως έτσι έγινε το deal για να αποχωρήσει έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την ελληνική ομάδα και να ενταχθεί στο ρόστερ της Ανόρθωσης.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «ένα 100άρικο έβγαζε προς τα έξω πως ήθελε ο Ατρόμητος προκειμένου να αφήσει τον Σπύρο Ρισβάνη να αποχωρήσει. Ακούστηκε, μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες πως ο λόγος που υπήρχε μία καθυστέρηση στη μετακίνησή του στην Ανόρθωση ήταν πως δεν έχει πάρει τα χρήματα από τους Κύπριους. Αυτό που προκύπτει, πάντως, είναι ότι η Ανόρθωση τελικά δεν έδωσε… ευρώ. Έτσι λέγεται και στις δύο χώρες. Πώς συναίνεσε ο Ατρόμητος στο να τον αφήσει έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του; Ο παίκτης χάρισε μέρος από τα χρήματα που του οφείλονταν. Μπορεί να μην μιλάμε για τριψήφιο ποσό, αλλά ήταν σημαντικό. Για άλλους παίκτες το λες και ετήσιο συμβόλαιο. Κάπως έτσι έγινε το deal. Το είχαμε αναφέρει από την αρχή της χρονιάς πως ο Ρισβάνης δεν… κρατιόταν. Ήθελε τόσο να φύγει από το Περιστέρι που ουσιαστικά στο τέλος έβαλε και από την τσέπη του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19