«Ο Μακάρθι δεν ήξερε τι έκανε, ο ΑΠΟΕΛ που αγαπώ θα βρει τα πόδια του»

Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στο στάδιο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, για τον εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Για τους γαλαζοκίτρινους είναι αδιαμφισβήτητος στόχος η νίκη και οι τρείς βαθμοί, που θα τους ανεβάσουν περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας, προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και αναμένεται να επιδιώξει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναμφίβολα, από το προηγούμενο Σάββατο, μετά και τη νίκη επί του Ερμή, η ψυχολογία στον Αρχάγγελο είναι πολύ καλύτερη, σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ μπορεί να λεχθεί πως η έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αποτέλεσε μια… ψυχολογική ένεση για τους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν πιο σοβαροί και βελτιωμένοι στο παιχνίδι τους.

Με αφορμή το σημερινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων, Ανδρέας Στυλιανού, δήλωσε στην OMADA, ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πάει για τη νίκη και πως όταν αγωνίζεται με αυτές τις ομάδες, είτε είναι ΑΕΚ, είτε Ανόρθωση, είτε Ομόνοια, είναι πάντα μεγάλα ντέρμπι. «Είναι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν. Δεν σηκώνει άλλη απώλεια. Πάνε για νίκη, η ισοπαλία δεν κάνει».

Την ίδια ώρα, ο εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου της Λευκωσίας, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να τα πάει καλύτερα στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από την αλλαγή και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 
«Είμαι σίγουρος τώρα και με την αλλαγή προπονητή που ήρθε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πάει καλύτερα. Ο Πουρσαϊτίδης είναι γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου και είναι ένας καλός προπονητής. Φυσικά πρέπει να έχεις και τους παίκτες. Κανένας δεν περίμενε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι κρίμα το ΑΠΟΕΛ να είναι εκεί. Πιστεύω ότι τώρα θα αρχίσει η άνοδος. Ήδη με τον Ερμή η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα που αγαπώ ο ΑΠΟΕΛ θα βρει τα πόδια του».

Επιπρόσθετα, ο κ. Στυλιανού δήλωσε ότι πλέον στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολη ομάδα, αφού όπως είπε, τόσο η Ένωση, όσο και ο Εθνικός, που είναι χαμηλά, είναι και αυτές καλές ομάδες. «Αν δεν παίξεις, δεν κερδίζεις. Όπως βλέπω το πρωτάθλημα, θα δυσκολευτούν πολύ όλες οι ομάδες για να βρουν τα πόδια τους και να μείνουν σταθερές. Τώρα και με τον κορωνοϊό είναι δύσκολο να γίνει ένα πρωτάθλημα, όπως το θέλουμε. Ελπίζω θα περάσει και αυτή η μπόρα με τον κορωνοϊό».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν με την απόδοση τους να προσφέρουν περισσότερα στον ΑΠΟΕΛ, ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων, είπε ότι «υπάρχουν παίκτες στον ΑΠΟΕΛ που μπορούν να βοηθήσουν και να ανεβάσουν την ομάδα. Τώρα θα ανέβει και η απόδοση και του Ντε Βινσέντι και του Ζαχίντ. Είναι παίκτες ποιοτικοί. Όπως και ο Εφραίμ, ο οποίος πέτυχε ένα ωραιότατο γκολ με τον Ερμή. Τώρα με την αλλαγή του προπονητή, θα επιλεχθεί ο κάθε παίκτης στη θέση του, προσθέτοντας ότι «όταν ήταν στην ομάδα ο Μακάρθι δεν ήξερε τι έκανε. Αποτύχαμε σε προπονητή και μεταγραφές, ελπίζουμε όμως ότι τώρα είναι όλα καλύτερα. Ο Μπεν Σαχάρ έβαλε και δύο γκολ και θα βρει και αυτός τον εαυτό του. Φαίνεται να είναι καλός επιθετικός, όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες από τον προηγούμενο προπονητή. Τώρα θα ανέβει και η ψυχολογία του. Προτιμώ να παίζει αυτός παρά ο Νούχιου, ο οποίος είναι ψηλός αλλά δεν μας έδειξε κάτι καλό μέσα στο γήπεδο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19