H πρόβλεψη του Πίττα για το που θα κριθεί το ντέρμπι και η ατάκα για τον γιο του

Για το ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και Ομόνοιας, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλάζιων, Πάμπος Πίττας, ο οποίος προέβλεψε που θα κριθεί το ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του.
 
Όπως ανέφερε στον Σπορ Fm, «η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Θεωρώ ότι είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Υπάρχουν 3-4 ομάδες εκεί, και πιστεύω ότι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι ο πρωταθλητής».
 
Σημείωσε εξάλλου ότι «ο Απόλλωνας εκ φύσεως του παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι τον κακό του εαυτό και να αποφύγει τα λάθη. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Οπόταν, απαιτείται προσπάθεια μέχρι το τέλος».
 
Για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, είπε πως «είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας έχει πληθώρα στο σκοράρισμα και τρεις, τέσσερις ποδοσφαιριστές μπορούν να σκοράρουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα. Περιμένω ένα δυνατό ντέρμπι».
 
Σε ότι αφορά στα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες, σημείωσε πως «όπως έχει εξελιχθεί η ροή του πρωταθλήματος, με τις διακοπές, ήταν φυσικό επακόλουθο κάποιες ομάδες να δώσουν πληθώρα παιχνιδιών. Πρέπει να δουν πως θα διαχειριστούν αυτά τα παιχνίδια, διότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές. Οι ομάδες που διευθετούν ωστόσο μεγάλα ρόστερ και έχουν επιλογές για να διαχειριστούν αυτά τα παιχνίδια».
 
Όσον αφορά το κλειδί που θα καθορίσει τον νικητή, σημείωσε ότι «για να μπουν κάποια γκολ, πρέπει να γίνουν και λάθη. Εάν λοιπόν ο Απόλλωνας περιορίσει τα λάθη του και κρατήσει στην ομάδα θα μπορεί να κερδίσει. Διότι, ένα γκολ θα το πετύχει μπροστά».
 
Ερωτηθείς για την πορεία του γιου του Γιάννη, ανέφερε πως «αυτό που φαίνεται είναι ότι βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν καθόλου τυχαίο που πήρε την απόφαση να πάει στο Παραλίμνι. Ήθελε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ετοιμαστεί για να παίξει σε πιο μεγάλη ομάδα και δείχνει να τα καταφέρνει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Είμαι εξ αυτών που πιστεύω ότι όταν συνεχίσεις να δουλεύεις, μπορείς να πετύχεις τον στόχο του»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς