Τα εκατομμύρια που φουσκώνουν το ταμείο του Απόλλωνα από την πώληση Σάλαϊ

Η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του Απόλλωνα πλησιάζει και πλέον είναι γεγονός, αφού η ομάδα της Λεμεσού ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσέ και ο Αττίλα Σάλαϊ θα μεταβεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, αναμένεται να βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό τις τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων, το οποίο αποτελεί ρεκόρ πώλησης για την ομάδα της Λεμεσού, ενώ την ίδια ώρα εξαργυρώνεται και η επένδυση στην οποία προέβη, δαπανώντας το ποσό των 370.000 στην Mezőkövesdi, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του διεθνή Ούγγρου αμυντικού.

Παράλληλα, το οικονομικό όφελος από την πώληση του νεαρού στόπερ έρχεται σε μια περίοδο που αναμφίβολα όλες οι ομάδες στην Κύπρο, είναι επηρεασμένες λόγω και της πανδημίας, ενώ θα μπορέσει να είναι και μια ευκαιρία, ώστε η ομάδα της Λεμεσού να είναι πιο άνετη και στο μεταγραφικό παζάρι της τρέχουσας χειμερινής περιόδου.

Είναι γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας, συγκέντρωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό από τις πωλήσεις Μάγκλιτσα, Ζελάγια, Σελίμοβιτς, Σπόλιαριτς, Ουεντραόγκο, Καρώ και Σάλαί. Ποσά, μάλιστα, τα οποία ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια.

Η μετακίνηση του Ούγγρου άσου στην ομάδα της Τουρκίας, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες πωλήσεις παικτών στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, καθώς προηγήθηκε η μεγαλύτερη το 2018 με τον Ρόλαντ Σάλαϊ, το 2017 ο Πίερος Σωτηρίου, το 2016 ο Ντε Βινσέντι, το 2013 ο Λαβόρδε και το 2012 ο Αΐλτον Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι πέντε πιο ακριβές πωλήσεις στο κυπριακό ποδοσφαίρου και ο... έκτος Σάλαϊ

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μετά την επόμενη μέρα της μεταγραφής του Ούγγρου άσου στην τουρκική ομάδα, η απόκτηση αριστερού μπακ θεωρείται επιτακτική ανάγκη για τη λεμσιανή ομάδα.

Στα περισσότερα παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ο Σάλαϊ κλήθηκε να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο με τη φυγή του απομένουν οι επιλογές των Βασιλείου και Αγκίρε, με τον δεύτερο, πολύ πιθανόν, να διαγραφεί από το ρόστερ, ώστε να αδειάσει θέση.

Ο Ισπανός άσος έχει να αγωνιστεί από τις 22 Νοεμβρίου) και το γεγονός πως ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στο στρατόπεδο των γαλάζιων της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο