«Αν ρωτήσεις δέκα άτομα που βλέπουν ποδόσφαιρο δεν γνωρίζουν πότε παρεμβαίνει το VAR»

Έξαλλοι είναι στην Ομόνοια για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον αγώνα με τον Εθνικό, με τους διαιτητές να διαιτητές της αναμέτρησης να δέχονται έντονες επικρίσεις για τη χρήση του VAR.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Primetel, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε αρχικά πως «ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, αν θυμάστε καλά λέγαμε ότι το μοναδικό ζητούμενο ήταν πώς θα κερδίζαμε, τίποτα άλλο δεν μας ενδιέφερε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, σκληρό κι αυτό που μετρά είναι ότι κερδίσαμε. Ο προπονητής επεσήμανε το δύσκολο πρόγραμμα και μπράβο στους παίκτες που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν, να μαζέψουν έναν πολύ καλό αριθμό βαθμών και να κερδίσουν σήμερα σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, πριν από τρεις μέρες είχαμε αγώνα. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερο πρόγραμμα. Ναι, μιλήσαμε με την ΚΟΠ. Ας αναφέρει αυτή τι μας είπε».

Σημείωσε επίσης ότι «στο σημερινό παιχνίδι προέκυψε κι ένα άλλο θέμα που προκαλεί συζητήσεις. Είδαμε μια φάση πέναλτι στον Κίκο, δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή και δεν παρενέβη το VAR. Αυτό προκαλεί μπέρδεμα. Αν ρωτήσεις 10 άτομα που βλέπουν κυπριακό ποδόσφαιρο δεν γνωρίζουν πότε παρεμβαίνει το VAR. Είναι εξαιρετικό εργαλείο, χρυσάφι, πόσω μάλλον για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα να μην μπορεί να διορθώσει φάσεις σαν αυτές. Πότε θα παρέμβει; Δεν ξέρω. Ξέρουμε ότι παρεμβαίνει σε ξεκάθαρο λάθος. Γιατί δεν παρενέβη; Γιατί; Επαναλαμβάνω, το VAR είναι χρυσάφι, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, είναι μια χρυσή ευκαιρία για να πολεμήσουμε την προκατάληψη και να προχωρήσουμε μπροστά. Καταλαβαίνουμε πως είναι μια νέα αρχή, μπράβο που εφαρμόζεται, σίγουρα θα γίνουν λάθη όμως σιγά σιγά πρέπει να βελτιωθούμε, είναι τεράστια ευκαιρία να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»