Επιμένουν οι Τούρκοι για Ζαχίντ-«Παίζει με Απόλλωνα και φεύγει»

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία, κάνει και εκ νέου λόγο για ενδιαφέρον της Ανκαραγκούτσου για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γκάγιας Ζαχίντ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο άσος των γαλαζοκιτρίνων θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Άγκυρα, ώστε να συζητήσει με την τουρκική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευμα από την Τουρκία, είχε αναφέρει πως η Ανκαραγκούτσου έχει στο στόχαστρό της τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, προσθέτοντας πως η μετακίνηση του στην Τουρκία, είναι πολύ πιθανόν να γίνει άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του ο ΑΠΟΕΛ, ο διεθνής άσος δείχνει αν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»