Μετακίνηση της 22ης αγωνιστικής από την ΚΟΠ-Οι αλλαγές που ανακοίνωσε

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε τη μετακίνηση της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta που είναι ορισμένη για την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη  26, 27, 28 Ιανουαρίου 2021.

Ως εκ τούτου, μετά την ολοκλήρωση της επικείμενης αγωνιστικής (21η), η εμβόλιμη αγωνιστική που ακολουθεί αμέσως μετά, δηλαδή η 22η, θα μετακινηθεί για διεξαγωγή το τετραήμερο 29 Ιανουαρίου - 1η Φεβρουαρίου 2021.

Η απόφαση λήφθηκε για να δοθεί περαιτέρω χρόνος ξεκούρασης στις ομάδες μας, αλλά και για να καταστεί δυνατή η κάλυψη όλων των αγώνων της 22ης αγωνιστικής με χρήση VAR.

Το αναθεωρημένο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Η δυνατότητα χρονικής επιμήκυνσης του Πρωταθλήματος είναι πλέον δυνατή και εντός Μαίου, μετά την απόφαση της UEFA να αναβάλει λόγω της Πανδημίας covid-19 τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του EURO U17, που ήταν προγραμματισμένο να διοργανωθεί στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου