Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Το παίρνει πίσω η Ένωση για το πέναλτι-Απολογείται στον Ολυμπιακό

  21/01/2021 12:22
Το παίρνει πίσω η Ένωση για το πέναλτι-Απολογείται στον Ολυμπιακό

Το παίρνει πίσω η Ένωση για το πέναλτι-Απολογείται στον Ολυμπιακό

  21/01/2021 12:22

To παίρνει πίσω η Ένωση, για τις αναφορές της στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό, στο 90’ για χέρι του Μουλαζίμη.

Σε ανάρτησή της, μετά την ανάλυση της φάσης από τον καθηγητή διαιτησίας Ηρακλή Τσίκινη, οι βυσσινί αναφέρουν, «τον κ.Τσικίνη τον έχουμε ψηλά. Σε περίπτωση λάθους, απολογούμαστε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Περιμένουμε την επίσημη θέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντιστρέφει τα πυρά στον Τορναρίτη η ΕΝΠ-«Σαν πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος...»

Προηγουμένως, η Ένωση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «χαρούμενοι για τη νίκη της ομάδας μας επιστρέφοντας από την Λευκωσία είδαμε και διαβάσαμε τις τοποθετήσεις του τηλεοπτικού σχολιαστή του αγώνα περί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι ποδοσφαιριστή μας. Τοποθετήσεις οι οποίες αποτέλεσαν το έναυσμα μιας ομοβροντίας σχολίων περί πεντακάθαρου πέναλτι που δεν είδαν διαιτητής και VAR».

Σημειώνει εξάλλου ότι «εμείς κι από το γήπεδο, αλλά και από τα στιγμιότυπα του αγώνα που αλιεύσαμε από τα ΜΚΔ, έχουμε την εντύπωση πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι γιατί πρώτα χτύπησε στο κεφάλι και έπειτα στο χέρι του ποδοσφαιριστή μας. Φάση για την οποία υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες για μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών».

Καταλήγοντας, η Ένωση σημειώνει ότι «επειδή το έναυσμα της έντονης αντίδρασης για τον μη καταλογισμό πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση, έδωσαν τα σχόλια του τηλεοπτικού σχολιαστή καλούμε την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα, την Cytavision, αλλά και τον τηλεσχολιαστή να δώσουν στην δημοσιότητα πλάνα που να ξεκαθαρίζουν την φάση και όχι εκείνο το μακρινό που έχει μοιράσει τους τηλεθεατές σε δύο στρατόπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Δεν άκουσε κάνεις μέσα στο VAN; Δεν είδε κάνεις; Είναι αβλεψία ή διαφωνία αυτό;»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας